
Theo
Lillebror til Michelin anbefalede Norrlyst serverer europæiske smagseksplosioner til 4 stjerner.
Theo
Indre By
Lillebror til Michelin anbefalede Norrlyst serverer europæiske smagseksplosioner til 4 stjerner.
Derfor skal du spise her
- 4 stjerner i Berlingske og lillebror til Bib Gourmand-kåret Norrlyst
- Chefkok Emil Eshardt (tidl. Søllerød Kro, Kadeau og AOC)
- Europæisk køkken med lokale gårdprodukter fra bl.a. Grambogård
- Københavnerhus fra 1819
I en klasse for sig
Theo er lillebror til restaurant Norrlyst, der på rekordtid slog benene væk under Københavnerne og internationale samt nationale madanmeldere. Her fik man allerede godt et år efter sin åbning Bib Gourmand status og en anbefaling i Michelin Guiden 2021.
Nyåbnede Theo sørger som Norrlyst for at fylde menukortet med friske råvarer fra lokale landbrug som bl.a. tæller Grambogård og Kiselgården. Tankegangen er bæredygtig og kokken - Emil Eshardt - hædrer de europæiske køkkener.
Så bliv en af de første til at besøge Theo. Tag på en spændende madrejse og anmeld bistronomi-køkkenet.
Bistronomiske konstellationer til 4 stjerner
Hos Theo genfødes den franske gastronomi, der lader sig inspirere af bistronomi; bistro + gastronomi. Køkkenet kreerer favoritter fra de parisiske bistroer med input fra de største europæiske køkkener som Barcelona, London og Berlin.
Tasting menuerne lokker med bl.a. skønne signaturretter og nutidige fortolkninger af baghavens vækster. Både fisk, grønt og sæsonbetonet protein imponerede Berlingskes anmelder, Søren Frank, der kvitterede med 4 stjerner for den skarpe mad.
Hyggelige omgivelser
Theo bringer venner og familie sammen, sørger for den hyggelige date og er et godt spisested for et vellykket forretningsmøde. Stemningen er uformel varm og vibrerende. De kraftige farver bryder med den sirlige, nordiske indretning, som ellers står lyst og indbydende med organiske former og naturmaterialer.
Restauranten ynder dog at lade selskabet og den gode mad træde frem og være de centrale spillere for aftenens succesoplevelse.