11.3023.45
NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily NENI Lago Restaurant Grønnegade Koefoed Le Week-End The Caribbean Housewife Sazio Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Lorraine Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Pulpo Brasserie Martha Aamanns Replik Vesterhus ÈLAN Aamanns Genbo Sole Factory NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 GORMs Ørestad Garden Italgastro Temporada Ansvar Issei Salon 39 ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Terra Mia Trattoria Sud Famosi e Golosi Pintxos PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico San Giorgio Le Pavé Wining & Dining Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Aamanns 1921 Bistro Lupa Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten Phonk Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Café Valkenborg Bottega Estadio 1912 SILO Mølr Spisebar i SILO Bruce Picniq Theo Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Caronte Beviamo No Deux Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavn 14 Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Cap Horn Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight Hot Pot Republic Havfruen BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio BUKA Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.