11.3023.45
Abigail Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Aamanns 1921 Lumskebugten NU & DA Discoteca Eatery Tiger Lily NENI Lago Koefoed SILO Le Week-End Sazio Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Lorraine Picniq Theo Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Pier 3 Vinøs Zeleste Pulpo Brasserie Martha Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo ÈLAN Aamanns Genbo No Deux Sole Factory NOHO Nyhavns Færgekro Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Rungsted Kro Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Brasserie Sài Gòn Cap Horn Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Aristo La Rocca Rasoi Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Texture Nærvær Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel Restaurant Grønnegade SULT Bottega Estadio 1912 Kjærbøllings Hus Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Huks Fluks Krebsegaarden Magstræde 16 Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn Panza John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Havfruen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel Restaurant Fabio BUKA Det Simrer Café Valkenborg
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.