11.3023.45
Abigail Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 NU & DA - Dansk Bistro ÈLAN Nærvær Tiger Lily NENI Lago Restaurant Grønnegade Koefoed Sazio Sukaiba Dhaba Hummer Rebel Bistro Summér Theo Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Zeleste Aamanns Replik Vesterhus Beviamo Aamanns Genbo No Deux Sole Factory NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Restaurant Kastrup Fort Rungsted Kro Garden Italgastro Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Terra Mia Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub UMA Limone Piazza The Vietnamese Rasoi Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Texture RADIO Almanak i Operaen Lumskebugten Phonk Discoteca Eatery Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Café Valkenborg Bottega Estadio 1912 SILO Le Week-End Mølr Spisebar i SILO Bruce Oasis Vinbar Lorraine Picniq Væksthuset Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Caronte Huks Fluks Krebsegaarden Mela Trattoria Temporada Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn Kung Fu II Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Restaurant Fabio Le Basilic BUKA Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.