11.3023.45
Abigail Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily NENI ÈLAN Phonk Lago Brasserie Saigon UVA Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed SILO Le Week-End Væksthuset Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Bistro Summér Bruce Lorraine Theo Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Vinøs Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Beviamo Aamanns Genbo No Deux The Shrimp Sole Factory NOHO Magstræde 16 Nyhavn 14 Restaurant Kastrup Fort Garden Italgastro Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Pintxos PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Norrlyst - Sommer på Volden Almanak i Operaen Lumskebugten Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Café Valkenborg RUGSTIK Rebel Picniq Kjærbøllings Hus Pier 3 Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Caronte Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Temporada Le Lac LUN Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Restaurant Tight Famosi e Golosi Hot Pot Republic Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel Aristo Le Pavé Wining & Dining Le Basilic BUKA Det Simrer
Testing
11

Indre By

1-stjernet Michelin for fransk gastronomi i verdensklasse

Tider i dag

23.45
Testing

Texture

1-stjernet Michelin for fransk gastronomi i verdensklasse

Texture

Indre By

1-stjernet Michelin for fransk gastronomi i verdensklasse

Derfor skal du spise her: 

  • 1-stjernet Michelin
  • Masters level i White Guide: “Ultra fransk velsmagende perfektionisme”
  • 5 stjerner i Euroman: “et veritabelt orgie af luksusråvarer”
  • Ejer og kok har modtaget Michelin-stjerner på flere af sine egne restauranter
  • Har arbejdet på flere 2 og 3 stjernede Michelin-restauranter
  • Eksklusiv fransk gastronomi der følger de franske sæsoner
  • Lille og intim restaurant i Indre By

 

Fransk Michelin-kok

Restaurant Texture er en fransk Michelinrestaurant, drevet af den anerkendte franske kok Karim Khouani. Med over 28 års erfaring fra nogle af verdens mest prestigefyldte 2- og 3-stjernede Michelin-restauranter, herunder Restaurant Escale og Oak Room i London, har Karim etableret sig som en mester inden for sit felt. 

I 2015 modtog Karim sin første Michelinstjerne på sin egen restaurant Ambiance i Malmø og efterfølgende også på sin restaurant Sture i 2016 - blot 3 måneder efter åbningen. Karim modtog sin første Michelin-stjerne på Texture i juni 2025. 

 

Fransk gastronomi i verdensklasse

I Sølvgade, midt i Indre By, kan du opleve fransk gastronomi i verdensklasse, med retter der udelukkende er baseret på sæsonens bedste råvarer. 

White guide tildeler restauranten ‘Masters level’ og anerkender for: “Ultra fransk velsmagende perfektionisme”

Hos Texture serveres en fast menu, der følger de franske sæsoner. Hovedingredienserne er nøje udvalgt fra Frankrig og krydres med smagsnuancer fra andre steder i verden, som komplementerer den franske kulinariske tradition. 

Texture blev meget hurtigt efter sin åbning besøgt af Euromans madanmelder der belønner med 5 stjerner og skriver: “Der er et veritabelt orgie af luksusråvarer på tallerkenen når man besøger Texture.”

 

Intim restaurant med dig i fokus 

Den lille intime restaurant har plads til få, for at sikre en 100% personlig og nærværende oplevelse, hvor du kan være i centrum, mens du tages på en unik kulinarisk rejse, der både vil overraske og imponere.