Opdateret 29.01.2024

Find håndplukkede, franske restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Det franske cuisine er et af de mest populære på den københavnske restaurantscene. Dette skyldes de udsøgte smagssammensætninger, teknikker og råvarer det franske køkken byder på.

Det franske køkken favner bredt og tilfredsstiller de flestes smagsløg. Bor du i København, har du sikkert bemærket, at det vrimler med franske restauranter, der sætter en ære i at servere autentisk mad af gode råvarer og traditionelle, franske retter. 

 

Du finder også et udbud af franske kvalitetsrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære franske restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke franske restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant Salon 39, franske fristelser på Frederiksberg

En af byens første originale cocktailbarer og restaurant med internationale deleretter
Restaurant website

Det mondæne Frederiksberg frister med franske fristelser, dagens fangst, østers, steak frites og møre udskæringer. Mads Rye Magnusson - manden bag de Michelin anbefalede restauranter Mes og Meille - var også idemanden bag denne perle. 

Besøger du Salon 39, vil du smage og opleve et moderne spisekort, inspireret af franske konstellationer og traditionelle opskrifter. 
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SALON 39 MED EARLY BIRD

 

Restaurant Krebsegaarden, København K

Toppen af flotte anmeldelser: (nr. 4, 2022) Dinner booking, (top 10) TripAdvisor. Gastronomi til UG.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Der er fransk elegance hos den populære, franske restaurant, Krebsegaarden. Her får madscenen et kunstnerisk strejf. Konceptuelt bygger restauranten deres gastronomiske menukort op på Galleri-Krebsens vekslende udstillinger.
Menuen kan således afspejle kunstnerens nationalitet eller temaet for udstillingen. Det har bl.a. bragt menuen fra Nordafrika til Torshavn og det vilde Australien. 
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KREBSEGAARDEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bistro Cocorico, København K

Charmerende, lille bistro med god, fransk velsmag og hyggelig atmosfære.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Frederic, der også ejer Le Coq en Pâte på Østerbro, har udvidet sin passion for det franske køkken med endnu en fransk perle - en charmerende bistro, Cocorico. Her er fokus; kvalitetsbevidste råvarer og hjemmelavede retter. 
Både glasset og tallerkenen taler fransk og herlighederne importeres sydfra eller hos lokalproducenter som f.eks. Daniel Letz i København.
 

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO COCORICO MED EARLY BIRD

 

Restaurant L'Alsace, København K

Gedigent fransk kokkehåndværk i romantisk baggård.
Restaurant website

I en gammel brobelagt baggråd i en af Københavns ældste bindingsværtshuse, finder du restaurant L'Asace, der daterer tilbage til 1978. Stemningen er romantisk og intim. Køkkenet tryller med traditionelle, autentiske franske retter, som skifter fra dag til dag, så det altid er en ny oplevelse at spise på restaurant L'Asace.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Pavé, København K

Ærkefransk cuisine har begejstret og lokket madelskere til i mere end 20 år.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

I mere end 20 år har resturant Le Pavé serveret traditonelle franske retter i Indre By i København. Le Pavé er velplaceret på Gråbrødretorv, hvor man om sommeren kan nyde udendørsservering på de charmerende, skæve københavnerbrosten. Indenfor emmer det ligeledes af fransk stemning og cuisine. Vinene er fra de bedste distrikter i Frankrig, råvarene altid af højeste kvalitet. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE PAVÉ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Wining & Dining, København K

Romantiske dyder og klassisk, fransk velsmag til 4 hjerter i Politiken.
Restaurant website

Som nabo til Le Pavé, finder du resturant Wining & Dining på Gråbrødretorv - tilsvarende i en af Københavns ældste bindingsværksbygninger. Her serveres solide, middelhavsinspirerede, franske retter med hertilhørende kvalitetsvine i hyggelige omgivelser. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, København Ø

Chefkok med Michelin erfaring serverer ærkefransk bistromad med et moderne twist.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

På Østerbro i København finder du en autentisk, 'petit' fransk bistro ved navn Le Coq en Pâte, hvilket refererer til forkælelse og bekymringsfrihed. Og det er netop hvad du oplever hos restaurant Le Coq en Pâte. Menukortet introducerer moderne nordiske twists til det traditionelle, franske køkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Basilic, København V

Ærkefransk kogekunst i hyggelige, romantiske rammer.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Hos restaurant Le Basilic på Vesterbro kan du opleve ærkefransk gastronomi, hvor traditonelle, franske retter pryder menukortet til tonerne af blød, fransk jazz. Indretningen trækker ligeledes på de frankofile (under)toner, og stemningen er intim og autentisk.

SE MERE HER 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BASILIC MED EARLY BIRD
 

 

Fransk gastronomi

Fransk mad kan være utrolig enkel - og utrolig kompliceret! Oprindeligt havde hver fransk region sine særegne karakterretter. I Nordvest producerede man smør, crème fraiche og æbler, i Sydvest olivenolie og tomater, i Sydøst foie gras og Karl Johan-svampe og i Nordøst øl, fedt og pølser - med inspiration fra den tyske nabo.

I dag er de geografiske forskelle ikke så tydelige, da de forskellige regionale køkkentraditioner er blevet udvekslet mellem regionerne. Når det er sagt, så har det lokale og regionale køkke oplevet en renæssance i Frankring de sidste par år - som i så mange andre lande, hvor de nære og autentiske traditioner genoplives.

Selvom vi her kun har fremhævet udvalgte franske restauranter i København, har hovedstaden generelt taget de franske cuisine-traditioner til sig og inkorporerer dem i den danske madkultur.

Københavnernes ganer er blevet tilvænnet foie gras, dampede blåmuslinger og velsmagende vine - og en generel glæde og nydelse af måltidet. Den franske måltidssociologi Claude Fischler og hans forskerteam har i den sammenhæng peget på, at glæden ved at nyde et måltid og fokus på kulinariske praksisser er vigtigere for vores sundhed end skrabede diæter. Ja, faktisk har franskmændende det laveste gennemsnitlige BMI i Europa, selvom de slubrer vin, og nyder ost og hvidt brød ved hvert måltid. Så sæt dig til bords med god samvittighed på en af Københavns franske restauranter og lyt til Charles Baudelaire, når han proklamerer 'Enivrez-vous!'
 

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her:

Italienske restauranter i København

Sushi-restauranter i København

Tapas & spanske restauranter i København

Steakhouses i København

Asiatiske spisesteder i København

Dansk/nordiske restauranter i København

Japanske restauranter i København

Indiske restauranter i København

Thai restauranter i København

Michelin restaurant i København