![Testing](https://www.earlybird.dk/public/restaurant/234/mobile_primary/medium_oksespdsbryst-mes-foto-mikkel-baekgaard-2-1-scaled-64425781a2ad0.jpg)
Restaurant Meille
Top-kok med erfaring fra Noma & Geranium byder på gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske
Restaurant Meille
Vesterbro
Top-kok med erfaring fra Noma & Geranium byder på gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske
Derfor skal du spise her:
- Michelin-anbefaling 2022
- Tidligere Michelin-kok laver gourmet i køkkenet
- 5 stjerner i Berlingske
- Til dig der vil have en ‘Affordable luxury’ oplevelse
Køkkenchef med tidligere Michelin erfaring
Kok og ejer Mads Rye Magnusson har et alsidigt CV. Han har tidligere styret potter og pander på Falsled Kro og Michelin-restauranterne Noma og Geranium.
I januar 2017 sadlede han om og åbnede sit eget nordiske gourmetkøkken, Restaurant Mes, der siden hen er tildelt 5 stjerner i Berlingske og har været Michelin anbefalet. Sidenhen kom Restaurant Meille, som i flere år også har fået Michelin Guidens flotte anbefaling og 5 stjerner i Berlingske.
Restaurant Meille er i sommeren 2024 flyttet til nye lokaler på Vesterbro. Denne flytning markerer et spændende kapitel i Meilles rejse og giver mulighed for at tilbyde en endnu bedre madoplevelse for dig.
Den nye lokation er større, mere rummelig og grøn, med en livlig og dynamisk atmosfære.
Michelin anbefaling og stjernestøv
Meille modtager flotte anmeldelser og er i flere år hædret med flotte Michelin anbefalinger. Videre giver Berlingske 5 stjerner. Madanmelderen fra Berlingske fastslår:
“Ikke bare havde retten visuel michelinkvalitet, det gjaldt også smagen. En frokostret, der tangerede perfektion.”
'Affordable luxury' - gourmet der er til at betale
Hos Restaurant Meille har man fokus på bæredygtige, sæsonorienterende og danske råvarer af højeste kvalitet. Meille betyder ‘bedste kvalitet’ på fransk, og Mads serverer kun det bedste af det bedste.
Meille har indført konceptet ‘Affordable Luxury’ som gør gourmet af høj kvalitet, tilgængeligt for flere. Menukortet er legende og byder på kreative og moderne, nordiske retter med et rustikt touch.