
RADIO
Populær Michelin-anbefalet restaurant med uprætentiøs sæsongastronomi
RADIO
Frederiksberg
Populær Michelin-anbefalet restaurant med uprætentiøs sæsongastronomi
Derfor skal du spise her:
- Michelin-anbefalet hvert år siden 2015
- Økologisk sølvmærke
- Ejet af Noma-grundlægger Claus Meyer og LOCA-gruppen
- Sæsonbetonet, nordisk gastronomi
- Dynamisk menu, der skifter hver måned
- Uformel stemning med fokus på nærvær og smag
Sæsonens smag i centrum
På Restaurant RADIO handler det hele om smag - og om at følge årets gang med respekt for sæsonerne og de bedste danske råvarer.
Noma-grundlægger Claus Meyer, åbnede RADIO i 2011 med ønsket om at gøre det muligt for et bredere publikum at spise sæsonbetonet gastronomi til en tilgængelig pris. Den vision lever videre i dag under fælles ejerskab mellem Claus Meyer og LOCA Gruppen, som også står bag anerkendte restauranter som Almanak i Operaen og KILDEN i Tivoli.
Hver måned sammensætter køkkenet en ny menu, så du hele året igennem kan opleve sæsonens skiftende smage. Grøntsagerne spiller hovedrollen, ledsaget af for eksempel skånsomt fanget fisk, skovens vildt og et strejf af luksus som caviar og trøffel inviteres ind, når det giver mening.
Michelin-anbefalet og velovervejet
RADIO har været anbefalet af Michelin-guiden siden 2015, som fremhæver restaurantens uprætentiøse stil og “smagfulde retter lavet med økologiske råvarer fra restaurantens nærliggende marker - serveret i velgennemtænkte kombinationer.”
Menuen bygger på et solidt nordisk fundament med små internationale afstikkere og skaber gastronomiske oplevelser, der både er gennemarbejdede og umiddelbare.
Uhøjtidelig kvalitet ved det gamle Radiohus
RADIO ligger på hjørnet af Julius Thomsens Gade med udsigt til det ikoniske Radiohus. I den varme spisestue med små borde, halv-åbent køkken og træpaneler er stemningen afslappet og uformel.
Et vinkort med gode flasker til fair priser, som også er blevet anerkendt af Star Wine list og restaurantens økologiske sølvmærke fuldender oplevelsen.