11.3023.45
Norrlyst - Sommer på Volden Aamanns 1921 Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily Phonk Brasserie Saigon UVA The Caribbean Housewife Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed Le Week-End Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo Aamanns Genbo Sole Factory NOHO Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico UMA San Giorgio Le Pavé Wining & Dining Le Basilic Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar The Midwestern Diner RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten NENI Kargo Apartment ÈLAN Beyla Lago Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 SILO Væksthuset Café Valkenborg Picniq Theo Kjærbøllings Hus Nomad Day Bar & Café Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen No Deux Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn Hooked Klosterstræde Hooked Carlsberg Byen Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio BUKA Det Simrer
Testing
16

Vesterbro

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Tider i dag

23.45
Testing

Fromberg

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Fromberg

Vesterbro

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Derfor skal du spise her:

  • Ny menu hver uge, med autentiske smage fra hele verden
  • Sund aftensmad, fokus på økologi
  • Lille, uformelt spisested med sød betjening og intime rammer.
  • Ansvarlig for Michelin Bib Gourmand PMYs streetfood

 

Michelin erfaring fra PMYs streetfood 

Kok og ejer, Martin Fromberg, har bl.a. været køkkenchef hos Københavns grønne oase, BaneGaarden, og haft ansvaret for PMYs streetfood, hvor restaurant PMY i flere år været Michelin anbefalet og bl.a. fået tildelt Michelin guidens Bib Gourmand.

Desuden har han været køkkenchef hos den danske søsterrestaurant til den banebrydende San Francisco-restaurant, Mission Chinese Food. 

Hans ekspertise og forkærlighed for de sydamerikanske og asiatiske køkken skinner derfor igennem på hans eget menukort. Her er det især de latinamerikanske og asiatiske retter, som dominerer menuen, men europæiske klassikere og smagskonstellationer finder også vej ind i sortimentet.

 

Eksotisk aftensmad lavet på økologi

Deres enkle, men dynamiske menu skifter ugentligt, præsenterer globale smagsindtryk og er forankret i økologi og lokale råvarer. 

Fromberg samarbejder med bl.a. danske Svanholm Gods og Spis Min Gris for at sikre de bedste økologiske grøntsager og kød til dit bord. Spis sund, nærende, bæredygtig og ikke mindst velsmagende aftensmad. 

 

Uformelt spise- og take away sted med fokus på smag

Har du endnu ikke opdaget Fromberg, bør du lægge vejen forbi og smage deres kulinariske menukort. 

Placeret i hjertet af Vesterbro, hvor Vesterbrogade møder Frederiksberg Allé, inviterer Fromberg gæster på en smagsmæssig rundrejse i deres uformelle rammer. Atmosfæren er afslappet og stilen spartansk, for at sætte maden i fokus.