11.3023.45
Abigail Norrlyst - Sommer på Volden Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Aamanns 1921 Nærvær Discoteca Eatery NENI ÈLAN Phonk Lago Brasserie Saigon UVA The Caribbean Housewife Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed Le Week-End Væksthuset Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Theo Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Pulpo Brasserie Martha Aamanns Replik Vesterhus Aamanns Genbo No Deux Sole Factory NOHO Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Restaurant Kastrup Fort Garden Italgastro Temporada Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Terra Mia Trattoria Sud Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Lumskebugten Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Tiger Lily Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 SILO Café Valkenborg Mølr Spisebar i SILO Picniq Kjærbøllings Hus Nomad Day Bar & Café Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Caronte Beviamo Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Mela Trattoria Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Cap Horn Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi BUKA Det Simrer
Testing
16

Vesterbro

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Tider i dag

23.45
Testing

Fromberg

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Fromberg

Vesterbro

Lille, uformelt spisested med ugentlige, nye verdenssmage af køkkenchef med Michelin erfaring.

Derfor skal du spise her:

  • Ny menu hver uge, med autentiske smage fra hele verden
  • Sund aftensmad, fokus på økologi
  • Lille, uformelt spisested med sød betjening og intime rammer.
  • Ansvarlig for Michelin Bib Gourmand PMYs streetfood

 

Michelin erfaring fra PMYs streetfood 

Kok og ejer, Martin Fromberg, har bl.a. været køkkenchef hos Københavns grønne oase, BaneGaarden, og haft ansvaret for PMYs streetfood, hvor restaurant PMY i flere år været Michelin anbefalet og bl.a. fået tildelt Michelin guidens Bib Gourmand.

Desuden har han været køkkenchef hos den danske søsterrestaurant til den banebrydende San Francisco-restaurant, Mission Chinese Food. 

Hans ekspertise og forkærlighed for de sydamerikanske og asiatiske køkken skinner derfor igennem på hans eget menukort. Her er det især de latinamerikanske og asiatiske retter, som dominerer menuen, men europæiske klassikere og smagskonstellationer finder også vej ind i sortimentet.

 

Eksotisk aftensmad lavet på økologi

Deres enkle, men dynamiske menu skifter ugentligt, præsenterer globale smagsindtryk og er forankret i økologi og lokale råvarer. 

Fromberg samarbejder med bl.a. danske Svanholm Gods og Spis Min Gris for at sikre de bedste økologiske grøntsager og kød til dit bord. Spis sund, nærende, bæredygtig og ikke mindst velsmagende aftensmad. 

 

Uformelt spise- og take away sted med fokus på smag

Har du endnu ikke opdaget Fromberg, bør du lægge vejen forbi og smage deres kulinariske menukort. 

Placeret i hjertet af Vesterbro, hvor Vesterbrogade møder Frederiksberg Allé, inviterer Fromberg gæster på en smagsmæssig rundrejse i deres uformelle rammer. Atmosfæren er afslappet og stilen spartansk, for at sætte maden i fokus.