
Brasserie Saigon
Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken
Brasserie Saigon
Indre By
Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken
Derfor skal du spise her:
- Lê Lê familien står bag
- Unik fransk-vietnamesisk smagskobling
- Grønt gårdrum og hemmelig byhave
Unikum af et brasserie
I Boltens Gård, i det grønne gårdrum med hemmelig byhave og orangeri, åbner brasserie Saigon dørene til en kombination af grønne omgivelser, centralt byliv og en spændende restaurantoplevelse.
Indretningen er varm, hyggelig og klassisk, med fransk inspireret interiør og decor fra både Asien og Frankrig.
Kendt Lê-familie ved roret
Navnet Lê vil for nogen ringe en klokke. Familien bag, stod i en årrække bag det vietnamesiske Lê Lê-køkken, som var Københavns første vietnamesiske restaurant.
Brasseriet er ejet af Dung Lê Hoang og har kogebogsforfatter og kendiskok søster Anh med sig i køkkenet. Deres fransk-vietnamesiske rødder er en gave til det danske publikum, der vil gøre sig bekendt med det asiatiske køkken, der kun har et let spicy islæt over sig.
Gastronomisk fusion
Smag Saigons unikke gastro-kobling mellem Vietnam og Frankrig. En frisk og velkrydret smagsoplevelse med klassiske vietnamesiske retter, der bærer præg af den franske og gastronomiske arv.
Menuen er et unikum af saft og kraft. Er fyldt med franske finesser, aromatiske simre retter med nuancer af mild, aromatisk karry og særkendte vietnamesiske smagsgivere som citrongræs, fiskesauce, ingefær, hvidløg og koriander foruden et væld af friskplukkede urter.