Testing

Restaurant Bådcafe

Sæt kursen mod Bådcafeens maritime univers og spis klassisk dansk med udsigt.

Restaurant Bådcafe

Aarhus

Sæt kursen mod Bådcafeens maritime univers og spis klassisk dansk med udsigt.

Derfor skal du spise her:

  • Unik spiseoplevelse på vandet
  • Vandt AOAs pris ‘Byens Bedste Café’ 2017
  • Udsøgt værtskab og skibsrammer med sjæl
  • Dansk på menuen
  • Skib forankret i Marselisborg Havn

 

Familiedrøm forankret i Marselisborg Havn

Få en maritim spiseoplevelse, der kobler smagen af danske kvalitetsretter og udsigt til vand sammen. På kanten af Aarhus' pulserende havneliv ligger nemlig en sand familiedrøm forankret: Restaurant Bådcafe.

I 2015 slog familien, Steen-Hald, dørene op for deres første café på Albatros, men indså at drømmene og ambitionerne krævede mere plads. Eventyret førte dem til den gamle Endelavefærge fra 1950, Sorte Louis.

Siden juni 2015 har landgangsbroen givet adgang til Bådcafe og budt gæster indenfor til uforglemmelige måltider med en af Aarhus’ bedste udsigter. I vinterhalvåret ligger Bådcafe i vandet foran havnehotellet og rykker ud til den yderste mole i sommerhalvåret.

 

Klassisk dansk på menuen

Spis på vandet og sæt tænderne i friskfangede specialiteter og klassiske, danske retter. Lad blikket vandre ud over vandet og de mange sejlbåde imens du nyder dagens fangst, en 3 retters eller en wienerschnitzel.

Menukortet tager afsæt i lokale, sæsonråvarer og får gerne en portion personlighed af køkkenchefen. 

 

Autentiske skibsoplevelser

Den moderniserede færge flyder med hjertevarme, sjæl og både kaptajn og crew står klar på at servicere dig og give uforglemmelige skibsoplevelser. 

På øverste dæk og i skibets styrehus finder du Bådcafeens cocktailbar. Nedenunder sker magien i forhold til de gastronomiske oplevelser. 

Den maritime stil er gennemført med masser af skibstræ og personalets matrosbeklædning.