11.3023.45
Aamanns 1921 Nærvær Tiger Lily NENI Phonk Lago Sazio Væksthuset Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Hummer Bistro Summér Norrlyst Odette Gemini Nomad Day Bar & Café Zeleste No Deux Sole Factory Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Issei Bryggerens Spisekammer Cap Horn Fromberg Il Rosmarino Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi Bistro Cocorico Limone Piazza La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst - Sommer på Volden Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Discoteca Eatery Kargo Apartment ÈLAN Beyla Brasserie Saigon UVA Restaurant von Edel Restaurant Grønnegade SULT Koefoed Bottega Estadio 1912 SILO Le Week-End Café Valkenborg Oasis Vinbar Rebel Bruce Lorraine Picniq Theo Kjærbøllings Hus Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Vinøs Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Beviamo Huks Fluks Krebsegaarden NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Zahida Hatoba Islands Brygge Famosi e Golosi El Meson BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Le Pavé Wining & Dining Le Basilic BUKA Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.