
Abigail
Eksklusiv smagsrejse med nordiske råvarer, global inspiration og Michelin-anbefaling
Abigail
København
Eksklusiv smagsrejse med nordiske råvarer, global inspiration og Michelin-anbefaling
Derfor skal du spise her:
- Anbefalet i Michelin-guiden 2025
- Sæsonbetonet tastingmenu af kvalitetsråvarer
- Ekstraordinær vinoplevelse
- En del af Norrlyst
En eksklusiv og sanselig rejse
Når du træder ind på Abigail, forlader du den travle verden udenfor og træder ind i en intim atmosfære, hvor detaljerne er nøje udvalgt for at skabe en følelse af eksklusivitet og fordybelse.
Abigails køkkenfilosofi tager udgangspunkt i nordiske rødder og global inspiration, hvor kvalitet og rene råvarer er i højsædet. Her præsenteres du for en sæsonbetonet tastingmenu, hvor de fineste danske råvarer forvandles til innovative og kunstneriske retter.
Michelin-anbefalet
Michelin-guiden anbefaler Abigail i 2025 og roser for: "Madlavningen opsummeres perfekt af deres tagline – "Sæsonens råvarer, nordiske rødder, global inspiration" – med ukomplicerede, renskårne retter, der ofte har et legende twist, som for eksempel deres signaturret ‘mal-selv’ tun."
Ekstraordinær vinoplevelse
Det er ikke kun maden, der gør Abigail til noget særligt. Vin spiller en central rolle, og sammen med dygtige sommelierer kan du skabe en af Københavns mest imponerende vinoplevelser.
Uanset om du er vinentusiast eller blot søger en ekstraordinær aften, kan du forvente en vinmenu, der komplementerer og løfter den gastronomiske oplevelse til nye højder.