11.3023.45
Nærvær Tiger Lily NENI Lago Sazio Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Hummer Bistro Summér Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Nomad Day Bar & Café Zeleste Nyhavns Færgekro Nyhavn 14 GORMs Ørestad Garden Italgastro Temporada Ansvar Lounges Issei Cap Horn Fromberg Il Rosmarino Alexander's Bistro Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi Bistro Cocorico Limone Piazza La Rocca Rasoi Ponte Vecchio The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten NU & DA - Dansk Bistro Phonk Discoteca Eatery Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel Restaurant Grønnegade SULT Café Valkenborg Koefoed Bottega Estadio 1912 SILO Le Week-End Bruce Oasis Vinbar Rebel Lorraine Picniq Theo Kjærbøllings Hus Gabrielle Flavour Bastards Pier 3 Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Vinøs Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Beviamo ÈLAN No Deux Sole Factory Huks Fluks Krebsegaarden NOHO Magstræde 16 Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac LUN Ansvar Oranje Palazzo Diner Salon 39 Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Famosi e Golosi Havfruen El Meson BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Le Basilic BUKA Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Det Simrer Deligreco
Testing
13

Christianshavn

5 stjerner i Berlingske og Politiken for kompromisløs gastronomi i nærværende omgivelser

Tider i dag

23.45
Testing

Deligreco

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Deligreco

Frederiksberg

Kok fra Noma og Iluka serverer comfort-middelhavs-food til 4 hjerter og stjerner.

Derfor skal du spise her:

  • Anmeldt til 4 hjerter i Politiken og 4 stjerner i Berlingske  
  • Moderne comfort food med middelhavssmag
  • Kok fra Noma og top-anmeldt Iluka
  • Restaurant og vinbar: Nordeuropas største græske vinkort

 

Tidl. Noma og Iluka kok serverer comfort food

Martin Steininger har både kokkereret hos Noma og været souschef og højre hånd for køkkenchefen på den roste fiske og skaldyrsrestaurant Iluka i indre by. 

Han er nu ny køkkenchef hos Deligreco og anderkendes for sin moderne comfort food. Han sammensmelter enkelhed og elegance til ug, tilført umami.

Steininger sørger for klassiske og enkle smage fra det græske ø-hav og middelhavsdestinationer, som man ofte drømmer om. Nyd 6 eller 8 delevenlige retter. Spis f.eks. saftige mynte-kødboller med dyppelse. Fisk som røget makrel, marinerede sardiner og calamari. Cremet feta eller grillet gedeost med ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata og konfiterede hvidløg.

 

Middelhavsmad til 4 hjerter & stjerner

Er du til græske smagskonstellationer, feta og kødboller, så bør Deligreco stå for menuen til aften.

»Ubetinget den bedste fetaost, der har ramt en tallerken i Danmark« Sådan sagde Politikens madanmelder og kvitterede feta og madoplevelse med 4 hjerter.

Madanmelder, Søren Frank fra Berlingske, har ligeledes givet 4 stjerner og siger: “Sardinerne var de vel nok bedste, jeg til dato har smagt”.

Udover måske landets bedste feta og friske sardiner, kan Deligreco også prale med Nordeuropas største vinkort med græske druer. 

 

Gennemført græsk

Deligreco er en kombineret restaurant og vinbar og har i en årrække serveret skønne græske, middelhavsdelikatesser.

Ejer, Theodores Tsigkas, har rødder i Grækenland. Udover sin forkærlighed for det græske land har han også medbragt det største græske-vinkort til Nordeuropa. Smag druer fra det græske øhav. Syrlige vulkanvine fra Santorini og kraftige rødvine fra fastlandet.