Opdateret 26.01.2024

Find håndplukkede restaurant tilbud i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

På EarlyBird.dk tilbyder vi mere end 100 af Københavns bedste spisesteder, så der er altså noget for enhver smag og pengepung, uanset om du har lyst til bistro- eller gourmetoplevelser. 

Det er altid muligt at finde et godt restaurant tilbud til en fantastisk spiseoplevelse i nærheden af dig, uanset om du befinder dig på Vesterbro, Frederiksberg, Indre By eller et helt fjerde sted, da Early Bird samarbejder med restauranter over hele København.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter i København hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panza (@restaurantpanza)

Restaurant Panza, Populær italiener på Østerbro

Trattoria byder på helstøbt restaurantoplevelse med italiensk gourmet og autentiske rammer.
Restaurant website


Ejeren bag Frederiksbergs populære, gamle perle, Trattoria 54, har skiftet adresse og restaurantnavnet ud med nye rammer og Panza. 
David Kolbe er stadig manden bag roret og lægger hjerte i hans nye trattoria. Han sørger for hjertevarm servicering og et autentisk køkken, der tager udspring i det italienske, landlige køkken.  

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PANZA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Norrlyst, København

Nordisk gourmet tildeles Michelin Guidens Bib Gourmand 2023.
Restaurant website
Bib Gourmand status i Michelin Guiden


Spiser du hos restaurant Norrlyst, der som navnet henleder til, får du nordiske smagsnuancer med lette og større retter til frokost og aften. Restaurantens køkkenchef, der tidl. har gjort sig i Kadeau og AOC køkkenet, bestræber sig for at lave retterne fra bunden af og gør brug af økologiske råvarer og avancerede køkkentricks.

Michelin Guiden priser den miljøbevidste tankegang, hvor der handles lokalt og laves gourmet, der er til at betale. Få en gourmet, Bib Gourmand oplevelse hos Norrlyst og smag selv på det eftertragtede køkken.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mes, København

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson som har erfaring fra Noma og Geranium
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske


Filosofien bag Restaurant Mes er 'affordable luxury', hvor Mads Rye Magnusson og hans kyndige kokketeam kreerer kvalitetsmad til aldeles sympatiske priser, selv når det ikke er et tilbud.

Mes betyder 'mine' på fransk, hvilket afspejles i valget af Mads' egne favoritter og personlig smag. Køkkenstilen er nordisk gourmet baseret på årstidens råvarer - og både gæster og anmelderne er vilde med menuen.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Kung Fu Bar (@kungfucph)

Restaurant Kung Fu II, København

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Politikens anmeldelse


Den stemningsfulde Ravnsborggade har sublime restaurant tilbud på menukortet. Overfor Ravnsborg Vinbar finder du Kung Fu II. Her kan du udforske et japansk fusionskøkken, der serverer den japanske version af den spanske tapas, Izakaya. Her bliver man præsenteret for et væld af små anretninger til deling, som skaber forudsætningerne for hyggelig social dining med venner og familie. 

Informations madanmelder Lars Bjerregaard erklærer: “imponerende er det, når køkkenet på så nyt et sted, kører så godt, som det er tilfældet hos Kung Fu-krigeren i Ravnsborggade. Han står mere end på spring til noget stort.”.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD

 

Restaurant Meille, København

Top-kok med erfaring fra Noma & Geranium byder på gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske.
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske


Meille byder københavnerne på 'affordable luxury' ligesom den Michelin-anbefalede storebror, Restaurant Mes.
Meille drives (også) af køkkenchef Mads Rye Magnusson samt partneren Camilla, og lægger vægt på bæredygtige, sæsonorienterede kvalitetsråvarer og mindeværdige spiseoplevelser. Mads og Camilla forklarer:

“Meille betyder os. Vi. Det betyder også bedste kvalitet. Men det er vel i virkeligheden det samme, for os eller vi, er jo bedste kvalitet”. 

Er du til eftertragtet gourmet?, så book bordet hos Meille. Madanmeldere har givet stjerner og gæster og Michelin Guiden har givet en flot anbefaling med på veje. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rebel, København

Luksuriøs, fransk gourmetspise hos usnobbet, Michelin anbefalet bistro med 5-stjerner.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2023
5 stjerner i Berlingske


Lars Petersen og Martin Hylleborg skabte Rebel med visionen om, at nytænke den gængse menu-præsentation ved at lade maden tale for sig selv og give gæsten ro til at opleve nuancerne, i stedet for at lade tjenerne tale om den. Køkkenet serverer fransk gourmet af høj kvalitet i uhøjtidlige rammer og afslappet atmosfære. 

Rebel er særdeles anmelderrost og i 2016 blev restauranten tildelt Bib Gourmand-status i Michelin Guiden og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med 5 ud af 6 stjerner. Rebel fortsætter med at være Michelin-anbefalet i 2021.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

 

Restaurant tilbud i København

I følge Berlingske Business er vi danskere vilde med tilbud og vi jagter tilbud som aldrig før. Der er dog forskel på de forskellige restaurant tilbud der findes i København og nogle gange kan man få fornemmelsen af, at tilbuddende afspejler kvaliteten. Dog er kvaliteten stadig et afgørende element, og danskerne er i følge Finans.dk i høj grad kræsne og kvalitetsbevidste.

Ligesom gæsterne, tillader vi os også at være kræsne hos Early Bird og samarbejder udelukkende med kvalitetsrestauranter, der serverer rigtige menuer, hvor oplevelsen er den samme, om du har fået et tilbud via Early Bird eller besøger restauranten fra gaden.

Et tilbud på prisen skal altså ikke betyde forværring af oplevelsen! Restaurant tilbud er der utallige af i København, og selvom vi kun har fremhævet nogle af de mange kvalitetsrestauranter du kan spise på uden at spendere en formue, findes der mange flere tilbud på EarlyBird.dk
 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: