
NU & DA - Dansk Bistro
Tidl. Michelinstjerne-kok byder på fortolkninger af danske klassikere ved Christianshavns kaj
NU & DA - Dansk Bistro
Christianshavn
Tidl. Michelinstjerne-kok byder på fortolkninger af danske klassikere ved Christianshavns kaj
Derfor skal du spise her:
- Nyåbnet restaurant med fortolkninger af danske klassikere
- Gastronomi på højt niveau af stjernekokken David Johansen
- Flot 4-stjernet anmeldelse i Berlingske – “Det er genialt tænkt”
- Smukke omgivelser ved Christianshavns kaj
- Sæsonbaseret menu med rødder i det danske køkken
Havnekaj og dansk gastronomi med 4 stjerner
Fra den livlige havnekaj på Christianshavn, udfolder sig en betagende panoramaudsigt over Københavns ikoniske bygninger og solnedgangen der sænker sig over byen. Her kan man ikke sidde meget bedre.
“NU&DA hedder det – og det er genialt tænkt”, skriver Berlingskes anmelder, som har savnet “En kvalitetsrestaurant, der laver klassiske danske retter med et moderne twist” og belønner med 4 flotte stjerner.
Anmelderen var imponeret ved sit besøg og roste middagen: “Endnu bedre var NU&DAs rabarbergrød med æterisk hyldeblomstcreme, som reelt var i Michelin-kvalitet.”
Tidl. Michelin- og TV-kok
Køkkenet er drevet af David Johansen, som blev den yngste køkkenchef i Danmarkshistorien, til at modtage en Michelin-stjerne. Han har desuden kunne ses som dommer i TV-programmet Masterchef og andre TV-produktioner.
David Johansen er med NU & DA vendt tilbage til samme type køkken som skaffede ham Michelin-stjernen i sin tid, hvor danske klassikere smage får nyt liv i lette, rene og nutidige retter, der stadig smager af det, vi kender og elsker.
Som en gammel ven i nyt tøj
Menuen ændrer sig med sæsonerne og trækker tråde til både fortiden og nutiden i dansk mad. NU & DA er en hyldest til det danske køkken, som det var, og som det kan være.
Maden serveres uhøjtideligt, men med gastronomisk præcision, og tid og selskab i fokus.