11.3023.45
Norrlyst - Sommer på Volden Aamanns 1921 Hans Christian’s NU & DA - Dansk Bistro Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily Phonk Brasserie Saigon UVA The Caribbean Housewife Restaurant Grønnegade Sazio Koefoed Le Week-End Væksthuset Mølr Spisebar i SILO Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Rebel Bistro Summér Bruce Lorraine Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Pier 3 Vinøs Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo Aamanns Genbo Sole Factory NOHO Magstræde 16 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Bryggerens Spisekammer Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson Bistro Cocorico UMA San Giorgio The Vietnamese Le Pavé Wining & Dining Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar RADIO Bistro Lupa Texture Abigail Norrlyst i Tårnet Almanak i Operaen Lumskebugten NENI Kargo Apartment ÈLAN Beyla Lago Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 SILO Café Valkenborg Picniq Theo Kjærbøllings Hus Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Zeleste Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen No Deux Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Nyhavn 14 Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza John&Woo Nordhavn Hooked Carlsberg Byen Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Limone Piazza Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio BUKA Det Simrer
Testing
10

Christianshavn

Tidl. Michelinstjerne-kok byder på fortolkninger af danske klassikere ved Christianshavns kaj

Tider i dag

23.45
Testing

NU & DA - Dansk Bistro

Tidl. Michelinstjerne-kok byder på fortolkninger af danske klassikere ved Christianshavns kaj

NU & DA - Dansk Bistro

Christianshavn

Tidl. Michelinstjerne-kok byder på fortolkninger af danske klassikere ved Christianshavns kaj

Derfor skal du spise her:

  • Nyåbnet restaurant med fortolkninger af danske klassikere
  • Gastronomi på højt niveau af stjernekokken David Johansen
  • Flot 4-stjernet anmeldelse i Berlingske – “Det er genialt tænkt”
  • Smukke omgivelser ved Christianshavns kaj
  • Sæsonbaseret menu med rødder i det danske køkken

 

Havnekaj og dansk gastronomi med 4 stjerner 

Fra den livlige havnekaj på Christianshavn, udfolder sig en betagende panoramaudsigt over Københavns ikoniske bygninger og solnedgangen der sænker sig over byen. Her kan man ikke sidde meget bedre. 

“NU&DA hedder det – og det er genialt tænkt”, skriver Berlingskes anmelder, som har savnet “En kvalitetsrestaurant, der laver klassiske danske retter med et moderne twist” og belønner med 4 flotte stjerner. 

Anmelderen var imponeret ved sit besøg og roste middagen: “Endnu bedre var NU&DAs rabarbergrød med æterisk hyldeblomstcreme, som reelt var i Michelin-kvalitet.”

 

Tidl. Michelin- og TV-kok 

Køkkenet er drevet af David Johansen, som blev den yngste køkkenchef i Danmarkshistorien, til at modtage en Michelin-stjerne. Han har desuden kunne ses som dommer i TV-programmet Masterchef og andre TV-produktioner. 

David Johansen er med NU & DA vendt tilbage til samme type køkken som skaffede ham Michelin-stjernen i sin tid, hvor danske klassikere smage får nyt liv i lette, rene og nutidige retter, der stadig smager af det, vi kender og elsker. 

 

Som en gammel ven i nyt tøj 

Menuen ændrer sig med sæsonerne og trækker tråde til både fortiden og nutiden i dansk mad. NU & DA er en hyldest til det danske køkken, som det var, og som det kan være. 

Maden serveres uhøjtideligt, men med gastronomisk præcision, og tid og selskab i fokus.