Opdateret 26.01.2024

Find håndplukkede restauranter på Christianshavn med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Det maritime Christianshavn er hjem for mange kulturelle oplevelser og historiske omgivelser. Omgivet af vand beligger nogle af Københavns smukkeste og hyggeligste udsigter til kanalerne i Christianshavn.

Fra en af Danmarks største turistattraktioner, den kontroversielle hippiefristad Christania, til det finkulturelle, ikoniske Operahus og den smukke Vor Frelsers Kirke med det genkendelige guldbelagte tårn. Christianshavn byder på oplevelser for enhver smag, og giver København både kant, hygge og historie. 

Christianshavn er også hjemsted for nogle af Københavns bedste restauranter. Når det gælder udsøgt nordisk gastronomi med Michelinstjerner, findes det på Christianshavn. Her finder du eksempelvis den femdobbelte vinder af verdens bedste restaurant, Noma, den intime gourmetrestaurant, Nærvær, og den bornholmske Michelin-restaurant Kadeau.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Christianshavn og nærtliggende områder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Christianshavn og i områderne omkring Christianshavn, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter på Christianshavn, der har ledige borde til i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Asador (@asador_restaurant_cph)

Restaurant Asador, Christianshavn

Saftige bøffer og fyldig vinprofil hos Christianhavns hyggelige, argentinske bøfhule.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

På Ovengaden Neden Vandet på Christianshavn finder du et lille stykke af tango-landet Argentina, hvor møre bøffer danser på den glohede grill. Navnet Asador refererer til maestroen bag grillen (asado), og det er derfor en selvfølge, at man hos Asador finder saftigt kød tilberedt på åben grill, som man har for vane i Argentina. Vinene har naturligvis også argentinske aner. 

Restauranten er indrettet som en hyggeligt hule, væggene fyldt med rødvin samt store fotografier fra det argentinske hjemland. Restauranten oser af sydamerikansk stemning, og personalet har sit hjemland i blodet.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Grosen & Falkenbergs, Christianshavn

Maritim hygge og nordisk tapas hos vuggende husbåd på Christianshavn.
Restaurant website

Ohøj og velkommen til ægte husbådshygge. Træd ombord og få en dejlig spiseoplevelse på vandet. Her under maritime omgivelser og en flot udsigt kan du nyde  nordiske specialiteter, hvor køkkenet tager udgangspunkt i lokale produkter og råvarer i sæson. Det er klassisk køkkenkunst - fuld af smag og med et flot blikfang. Menukortet byder på masser af grønt, men er også rigt på kød, fisk og skaldyr. Her er mad for enhver smag.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Hatoba, Islands Brygge på Amager

4 stjerner for japanske smagshits - fusionskøkken og bæredygtige kundskaber.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Berlingskes madanmelder beskrev bl.a. sit besøg hos Hatoba således: “Alt i alt en sushi aften ud over det sædvanlige. Selve sushien var absolut til bestået karakter og ikke mindst den råmarinerede sild var et spændende nyt bekendtskab.”

Så lad dig friste af et sushikøkken, der overrasker med nyfortolkede smagseksplosioner. Passionen er at afprøve nye variationer af sushi og give en sanserig og smagfuld oplevelse, der både er gradiøs og innovativ på samme tid.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HATOBA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 56 grader, Christianshavn

Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.
Restaurant website

På Krudtløbsvej bag Holmen på Christianshavn finder du Charlotte Amalies Bastion, som for 2 århundrede siden blev opført som ammunitionslager. I dag bliver der kun brugt krudt på at fremstille unikke kulinariske oplevelser på restaurant 56 grader. Indstilles kompasset til 56 grader, sætter man kurs mod et nordisk køkken med konceptet nærhed, hvilket afspejles i restaurantens filosofi om økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæsonen. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD 

 

Christianshavns maritime & historiske vibe

Christianshavn er også kendt som ‘little Amsterdam’ dels grundet de snævre kanaler, udendørs caféer og alternative attitude. Netværket af kanaler igennem Christianshavn og det alternative Christiania - kendt for hashhandlen på den såkaldte ’pusher-street’- trækker tråde til det stemningsfulde Amsterdam. 

 

I Christianshavns kanaler farer kanalrundfarter, hvor guider beretter om byens historie side om side med hyggelige husbåde, motorbåde, små joller og større sejlbåde. Christianshavn er opkaldt efter kongen selv (Christian IV), og blev oprindeligt grundlagt som en ny by, forbeholdt handelsvirksomheder med brug for havnepladser.

 

Christianshavn er forbundet med Sjælland med Langebro og Knippelsbro og Amager på den anden side. I løbet af den sidste del af 1900-tallet blev Christianshavn omdannet fra industriområde og arbejderkvarter til attraktiv boligkvarter. Indbyggerne på Christianshavn tæller alt fra frisindede, kreative christianitter beboende i den smukke natur langs Christianshavns volde, til fashionable par beboende i nybyggeri med udsigt over kanalen til Københavnsiden.

 

Christianshavn har dannet ramme om mange begivenheder i Københavns historie, som i dag danner grundlag for et utal af byvandringer, hvor nysgerrige deltagere kan lytte til guiders spændende, autentiske fortællinger om Christianshavns særegne historie. Bydelen er altså en af de mest spændende og eftertragtede i hovedstaden, både blandt lokale og turister, og det er der ikke noget at sige til - charmen er ikke til at tage fejl af.

 

Bydelens særlige stemning blev i 70'erne portrætteret og hyldet i den folkekære serie Huset på Christianshavn, som den dag i dag stadig er en hjertevarm klassiker man ikke kan andet end at holde af.

Dog havde bydelen allerede dengang dybe sociale problemer og mennesker på kanten, som Kim Larsen synger om i ”Langebro”. Skæve eksistenser findes fortsat på Christianshavn, men bidrager blot til det autentiske mange søger i en moderne storby. 

 

Selvom vi kun har nævnt nogle stykker, er der mange besøgelsesværdige restauranter på Christianshavn. Selv efter Copenhagen Street Food, som The Daily Meal refererer til som 'The purest of Copenhagen experiences', har flyttet adresse til Refshaleøen i stedet for Papirøen, har Christianshavn stadig mange spændende spisesteder at byde på. Siden Noma rev teltstængerne op i 2017 og reåbnede i nybyggede lokaler på Refshalevej på Holmen, omgivet af iddyllisk natur, er de gamle lokaler overtaget af nye kulinariske kræfter. Restauranten Barr, der serverer retter inspireret af Nordsøregionens madtraditioner, er den nye beboer i Nomas gamle lokaler. Fra ypperlige Michelin restauranter til små, lokale og uhøjtidelige spisesteder finder du på Christianshavn. Selvom kontrasterne er store og diversiteten på den lille ø er høj, er fælles for de mange kulinariske indspark sjælen, som Christianshavn tilfører. Kort sagt byder Christianshavn på noget for enhver smag. 

 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: