Opdateret 22.04.2022

Find håndplukkede, gode restauranter ved Istedgade med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Københavns ‘frække gade’ er blevet pæn - men ikke kedelig! Den byder fortsat på talrige muligheder for forlystelser samt god mad. Alverdens køkkener er efterhånden repræsenteret på og omkring Istedgade, så skal man have en spændende aften i byen, er der masser af gode restauranter at vælge mellem!
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter ved Istedgade hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på og ved Istedgade, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Kul (@gorda.cph)

Restaurant Gorda, København

4 hjerter i Politiken for argentinske specialiteter, 'sharing food' og liflige druer.
Restaurant website

Få en bid af Argentina med sydamerikanske empanadas og Malbec vine. 
Her på Istedgade ligger en god restaurant med en farverig kant. Gorda serverer traditionelle empanadas, hapsere ‘bagt i brød’ med fyld som kylling, braiseret oksekød, tomat og majs. 

Politikens madanmelder giver 4 hjerter til argentinske Gonzalo Wolfsohn, for at dele den sydarmerikanske madkultur og smagfulde familieopskrifter med københavnerne på Istedgade. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GORDA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Maple Casual Dining, København

Nr. 1 på Tripadvisor over bedste restauranter i København ud af godt 2000.
Restaurant website

Maple Casual Dining sørger for en gastronomisk restaurantoplevelse af international karakter. Dine smagsløg forkæles med hjemmelavede retter, lokale råvarer og sikre, klassiske smagshits. Det ekstraordinære menukort nydes i dekorative rammer og karismatisk servicering. 

Vesterbrogade ligger kun et stenkast fra Istedgade og adresserer nogle af Københavns bedste restauranter. Gæsterne er vilde med Maple, som indtager top tre listen og Københavns bedst anmeldte restauranter på Tripadvisor. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MAPLE CASUAL DINING MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Kul (@dej_pizza)

Restaurant DEJ, København

Pizza hotspot ved Kødbyen med italiensk-importerede råvarer og stenovn.
Restaurant website


I gåafstand fra Istedgade finder du Kødbyens populære og gode restauranter. Med en forkærlighed til den italienske madkultur håndplukkes og importeres ingredienser fra de frodige, italienske regioner til DEJ-køkkenet på Halmtorvet. 

Hos DEJ er pizzadejen et håndværk i sig selv og blandes, æltes og formes med passioneret håndelag for derefter at blive bagt, perfekt sprød i den 500 grader varme stenovn. 
De runde pizzabunde er et hit blandt københavnerne og samler over familie og venner til et slice italiensk madkultur. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEJ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Pizzeria MaMeMi, København

Pizzeria med økologisk menukort - hædret i den italienske mad bibel, Gambero Rosso.
Restaurant website

Pizzeria MaMeMi fører et økologisk menukort og serverer pizzaer i gourmetklassen. Pizzeriaet hædres i det italienske madmagasin, Gambero Rosso, der har haft lagt vejen forbi København for at kortlægge byens bedste italienske restauranter. På bladets top liste for 2020 finder du Pizzeria MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.”  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Public, København

Autentisk, italiensk spise i hyggelige rammer ved Kødbyen til 4 stjerner i Berlingske.
Restaurant website
4 stjerner i Berlingske

Tæt på Istedgade ligger Halmtorvet, der både lokker med restauranter og det pulserende kød distrikt, Kødbyen lige rundt om hjørnet. På Halmtorvet finder du Public, ' The Italian social dining bar'. Her får du en autentisk spiseoplevelse fra det italienske cuisine, der høster 4 flotte stjerner I Berlingske for sin kreativitet i køkkenet og de traditionelle egnsretter. 

Restaurant Public serverer det bedste af det bedste fra Italien. Her taler ingredienserne for sig selv - det er det italienske cuisines raffinerede simplicitet, der sikrer dig en smagfuld spiseoplevelse.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Basilic, København

Ærkefransk kogekunst i autentiske rammer.
Restaurant website

Hos restaurant Le Basilic på Vesterbro kan man lade sig forføre af en ærkefransk gastro-oplevelse i hyggelige og familiære rammer. Den franske køkkenchef fra Lyon, Sébastien Jacques, har fortid på en række af Københavns bedste restauranter. Nu bærer han kokkehuen hos Le Basilic, hvor menukortet udelukkende består af autentiske franske retter med høj grad af perfektionisme og elegance, som man finder det på en ægte fransk restaurant.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BASILIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hot Pot Republic, København

Kinesisk hot pot til 4 hjerter - gennemført madoplevelse i bedste social dining stil.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken

En kinesisk konceptrestaurant er blomstret op på Vesterbrogade, blot et stenkast på Istedgade. Hot Pot Republic serverer - som navnet antyder - den kinesiske specialitet hot pot. Navnet dækker over den varme gryde med smagsfulde supper, som stilles på bordet til deling mellem selskabet. I suppen tilbereder gæsten selv diverse friske råvarer og ingredienser som sprøde grøntsager, lækkert kød, saftige dumplings og nudler. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mangal, København

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.
Restaurant website

Restaurant Mangal kombinerer varmen og de eklektiske energier i Istanbul med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Resultatet er en unik og fascinerende spiseoplevelse med spændende smagsnuancer fra det tyrkiske køkken.
“Mangal” betyder “at grille”, og de fleste af retterne er grillede med henblik på autentiske smage og for at frembringe associationer til en traditionel tyrkisk madoplevelse. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL MED EARLY BIRD 

 

 

Vesterbros famøse Istedgade & Vesterbrogade

Københavns måske mest famøse gade, Istedgade, har fået et gedigent ansigtsløft og er i dag hjemsted for børnefamilier, fashionable forretninger og gourmetrestauranter. Dog er kontrasterne stadig store, for du finder fortsat prostituerede og skæve eksistenser på Istedgade. Stemningen er dog skiftet og er i dag indbydende, levende og farverig.

Istedgade har i mange årtier været et sted, man ikke ville bevæge sig hen i de mørke nattetimer, med frygt for at møde kriminelle og ubehagelige typer. I dag er mange (men ikke alle) af de snuskede værtshuse dog udskiftet med hippe caféer og moderne barer, der tiltrækker et anden klientel en før i tiden. I dag kan du roligt begive dig ud på Istedgade, hvor der dog stadig er en rå atmosfære, der giver Vesterbro sin charmerende kant. 

Det er svært at forestille sig, men i 1619 var Vesterbrogade ‘langt ude på landet’. Ikke desto mindre blev det første værtshus åbnet her netop i dette herrens år, og siden er det unægtelig gået stærkt. Den første værtshusholder hed Mikkel Vibe, og han var oven i købet også borgmester - det menes, at hans værtshus lå i området, der i dag huser ejendommene nr. 69 og 71.

Som bekendt bredte København sig i perioden 1600-1800 ganske voldsomt, og det anslås, at befolkningstallet i området omkring Vesterbrogade i denne periode øges med 80.000 mennesker. Det siges, at borgmesteren var gode venner med kongen, hvilket måske er årsagen til at gaden hurtigt blev belagt med brosten, og hurtigt udvikledes stedet til et forlystelseskvarter med meget brogede indslag. Talrige værtshuse, varieteer, skydebaner og teatre dukkede efterhånden op, så stedet blev hurtigt berygtet for slagsmål, druk og tumult.

Helt op til vore dage har Vesterbrogade haft et blakket ry, men de sidste årtier har området ændret karakter og er blevet et in-sted på linje med flere af de andre brokvarterer i København. Men kedeligt er her ikke! Vesterbrogade og kvarteret omkring er fortsat på mange måder et centrum for morskab og forlystelser, og talrige spændende restauranter er skudt op. Da borgmester Vibe åbnede sit værtshus i 1619 stod menuen på gedigen dansk bondemad, men sådan er det ikke mere. 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: