Opdateret 29.01.2024

Find gode restauranter i og nær Ørestaden med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Hvis ikke du bor og dagligt selv kan nyde det vibrerende Amager, bør du måske overveje at tage en tur rundt på øen, hvor bygninger og bylivet med kultur og spisemiljøer blomstrer. Ørestaden er Amagers arkitektoniske bydel, der kombinerer de bedste, prisvindende nybyggerier med grønne naturområder. Ikke mindst er gastronomien kommet på landkortet i Ørestad og på Amager. 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter nær Ørestaden, hvor du tilmed får skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Rasoi - indiske restaurant i Ørestaden

Et traditionelt, indisk køkken og nordiske designrammer under VM-Bjerget på Amager.
Restaurant website

Book dit bord på Rasoi, en restaurant i Ørestaden, der ligger velplaceret under VM-Bjergets’ ikoniske og prisvindende, grønne etager. Her bringer Rasoi asiatiske herligheder til Ørestad. 

Bliv forført af Indiens varme og et traditionelt, eksotisk køkken, der lader sig inspirere af Nordindiens fyldige, intense curries og de lette retter fra syd. AOKs madanmelder giver 4 stjerner for det krydrede menukort.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD

 

John&Woo - middelhavsfristelser på Amager, det oplagte stop nær Ørestaden 

Få et strejf af sydens smage og dufte hos anmelderrost bistro på Amagerbro.
Restaurant website

Du kommer nemt rundt på Amager, hvad enten du skal til Amagerbro, lufthavnen eller et område nær Ørestaden. Tag et pitstop på Amagerbro - en kontrastfyldt bydel til det moderne og sirlige Ørestad. Amagerbro er autentisk, hyggelig og har et lokalsamfund, der samler sig på den lokale bistro, John&Woo. 

Her inviterer to gode venner, Sune og Michael, på bistroretter, afslappet atmosfære og oplevelsen, der spiller på og rundt om bordet. Michael John Maze har skiftet solo-præstationerne, som tidligere ping-pong spillende mester, ud med et nyt og smagfuldt kapitel i restaurationsbranchen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ JOHN&WOO MED EARLY BIRD 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Nöah  (@cafenoeah)

Nöah - restaurant med kanaludsigt på Amager, nær Ørestad

Økologiske café favoritter og unik, maritim placering med solrig terrasse.
Restaurant website


Finder du ikke restauranter i Ørestad kan du tage nord for Ørestad. Her finder du en unik beliggenhed ved Havnevigen på Islands Brygge, og her gemmer sig en lokal favorit, Café Nöah.
Ligesom restauranter i Ørestaden skyder op, blomstrer Islands Brygge på den gastronomisk front. Her får du en formidabel maritim udsigt over det klare blå vand i havnen med arkitektonisk baggrundsbyggeri.

Café Nöah serverer friske, sprøde salater til frokost og en saftig burger eller en cremet pastaret til aften. Prøv caféens tapasbræt, der indeholder afbalancerede delikatesser fra middelhavskøkkenet. Du kan blandt andet sætte tænderne i smagsfulde kødudskæringer, lækre oste og frisklavede tapenader. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NÖAH MED EARLY BIRD 

 

Grosen & Falkenbergs - arkitektoniske omgivelser på Holmen, nær Ørestaden

Maritim hygge og nordisk tapas hos vuggende husbåd på Christianshavn.
Restaurant website

Du er sikret tørre fødder og dejlig udsigt til Københavns Havn, når du booker bord hos restaurant Gorsen & Falkenbergs. Husbåden ligger til ved Holmen og er blot et par metrostop fra Vestamager og nær Ørestaden.

Køkkenet tager afsæt i nordiske råvarer i sæson, og lader sig inspirere af den spanske tapasservering. Nyd et tapasbræt på dækket eller nyd udsigten indefra, hvis vejret lokker med indehygge. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD 


 

Ørestad - Københavns grønne bydel

Vestamager byder på natur, arkitektur og har en bred palette af spisemuligheder. Ørestaden er Amagers nye bydel, der skyder op fra grunden med spændende bolig- og kontorbyggerier i furturistisk stil. Ørestaden er stedet, hvor prestigefyldte arkitekfirmaer, som danske BIG og nordiske 3XD opfører prisvindende bygningsværker. 

Ørestaden har bl.a. lagt spadestik til DR byen og det fransk-arkitektegnede koncerthus, DR Koncerthuset. Her lægger Ørestaden øre til musikalske ensembler, koncerter og andre kulturelle indslag. 

Det er ganske nemt at komme rundt på Amager og fra indre by til Ørestaden med cykel eller f.eks. metrolinjen. Oplev kunsten i hverdagsrummene i og nær Ørestaden. For at gøre bydelen mere levende og attraktiv er flere kunstværker blevet integreret i det offentlige rum, men også leg, sportsaktiviteter og andre kulturelle indslag er blevet en del af Ørestadens byplænlægning.

Tag en tur op og ned af klatrevæggen eller spil en gang hockey med vennerne i Ørestaden Streethal. Er du ikke den sportlige type kan en gang musik eller shopping realiseres i de arkitekttegnede bygninger, Royal Arena og Fields. 

Urbaniseringen af Ørestaden er stadig i fuld spring. Fælles for udviklingen og de arkitektoniske bygningsværker i Ørestaden er målet om at forene fælleskabet og mere natur i bymiljøet. 

Dertil har Amager og Ørestaden fået deres helt egen Amarmio - en 27 km lang vandrerute gennem naturreservater med kystlinje, skov og åben himmel. Byens restauranter er dog indenfor rækkevidde i og nær Ørestaden, hvis en bid mad er tiltrængt og tørsten skal slukkes. 

Leder du efter restauranter i andre specifikke bydele i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: