Opdateret 02.01.2023

Find håndplukkede restauranter ved Kongens Nytorv med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Kongens Nytorv er Københavns bankende hjerte. Herfra forgrener pulsen sig til større og mindre veje, der løber ud til resten af hovedstaden, som aterier og aterioler i en forbundet krop. 

Med Det Kongelige Teater, Det Kongelige Kunstakademi, den livlige trafik, de talrige butikker, cafeer og restauranter og en beliggenhed tæt ved Nyhavn, har Kongens Nytorv udviklet sig til hovedstadens uimodståelige centrum, hvor man kan opleve den famøse ‘pariser-stemning’, der er karakteristisk for området. Kongens Nytorv minder nemlig om Paris, om end i miniformat, og det er ikke helt tilfældigt. Pladsen blev grundlagt i 1670 af Christian 5., og han havde Paris som forbillede.

 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter ved Kongens Nytorv hos Early Bird. Vi har samlet 10 af de bedste restauranter ved Kongens Nytorv, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant The Modern, ved Kongens Nytorv

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.
Restaurant website

Flotte farvespil, detaljeorienterede anretninger og gennemført håndværk er gennemgående kendetegn på The Modern. Køkkenstilen er baseret på europæiske inspirationskilder og favner det franske, italienske og spanske cuisine. Dog er retterne altid prydet med nordisk elegance.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, ved Kongens Nytorv

Luksuriøs, fransk gourmetspise hos usnobbet, Michelin anbefalet bistro med også 5-stjerner.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2022

På Store Kongensgade - hovedpulsåren, der leder mod Kongens Nytorv - ligger restaurant Rebel. Restauranten har til huse i et af Københavns ældste bindingsværkshuse, hvilket gør stemningen intim og uformel. Navnet angiver netop restaurantens 'rebelske' tilgang til finere gastronomi samt kontinuerligt foranderlige og innovative menukort af fransk karakter. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Midori, ved Kongens Nytorv

Japansk inspireret gastropub-koncept og moderniseret madoplevelse - rig på umami.
Restaurant website

På Grønnegade - et stenkast fra Kongens Nytorv - ligger Midori. Midori Izakaya & Greenery er en japansk funderet restaurant, der tager udgangspunkt i den japanske version af den spanske tapas - izakaya. Izakaya består af et væld af småretter, som deles mellem selskabet.

På denne måde bliver rammen for en hyggelig aften, med det populære fænomen social dining, skabt. De små retter består af alt fra frisk fisk, marineret stykker kød, grøntsager med dyb umami-smag og risretter. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fuego, ved Kongens Nytorv

Autentisk og flot argentinsk bøfhus ved Det Kongelige Teater.
Restaurant website

Den argentinske stemning bag Det Kongelige Teater fortsætter hos Restaurant Fuego på Holbergsgade i Indre By. Her er specialiteten veltilberedt kød på ægte agentinsk manér, foruden traditionelle tapasanretninger. Som kontrast til det sydlandske menukort, er indretningen elegant skandinavisk-minimalistisk. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD 

 

Restuarant Grønnegade, ved Kongens Nytorv

Fransk/dansk gastronomi og fin-dining oplevelse for voksne uden børn i historiske rammer.
Restaurant website

Som en inkarneret del af København, har restaurant Grønnegade eksisteret i Indre By i over 40 år, med samme ejer de sidste 21 år. Menukortet byder på dansk-franske anmelderroste anretninger, der altid er baserede på sæsonens friske råvarer af højeste kvalitet.

Restauranten befinder sig i en gammel bindingsværksbygning, hvilket gør stemningen intim og hyggelig. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GRØNNEGADE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'Alsace, ved Kongens Nytorv

Gedigent fransk kokkehåndværk i romantisk baggård.
Restaurant website

I 1978 åbnede Restaurant L'Alsace i en brobelagt baggård i et af Københavns ældste bindingsværkshuse. Her kan du nyde det bedste fra det franske køkken på restaurantens glasomkransede, romantiske terrasse, eller opleve den intime, uformelle atmosfære indenfor. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ALSACE MED EARLY BIRD

 

Restaurant The Shrimp, ved Kongens Nytorv

Gastro oplevelse af prisvindende Cofoco-stifter i smuk, overdækket oase ved Sankt Annæ Hotel.
Restaurant website

Bliv en landkrabbe for en stund og besøg Restaurant Shrimp, en uformel perle med maritim stemning. Man går ikke på kompromis med de friske råvarer hos The Shrimp, der drives af Torben Klitbo, manden bag Cofoco. Køkkenet disker op med dejlig, friskfanget fisk, skaldyr og saftige bøffer. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE SHRIMP MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Nyhavn 17, ved Kongens Nytorv

Klassisk bistro-oplevelse i Københavns mest ikoniske kvarter.
Restaurant website

Siden 1936 har restaurant Nyhavn 17 serveret fransk, maritimt-inspirerede brasserie-retter med udsigt til en af Københavns største attraktioner: hyggelige Nyhavn. Restauranten befinder sig i en af Københavns ældste bygninger fra 1700-tallet, da Nyhavn blev udgravet af svenske krigsslaver. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD 

 

Restauranter ved Kongens Nytorv

Oprindeligt betragtede man Gammeltorv som byens centrum, men da det efterhånden havde udviklet sig til en uhumsk og ussel pløret plads, besluttede kongen, at for fremtiden skulle centrum flyttes til det nye torv med brolægning og haveanlæg efter parisisk mønster. Kongen accepterede, at byens borgerskab måtte bygge i området, men han tillod kun fornemme huse, og det er årsagen til, at vi den dag i dag kan beundre nogle af Københavns smukkeste palæer på netop dette sted. 

Ingen andre steder i Danmark finder man så koncentreret et udvalg af restauranter og cafeer, som i området omkring Kongens Nytorv. Hvad enten det gælder en hurtig kop kaffe, en let frokost eller den helt store aftenmenu, er det nærmeste fristende tilbud kun ganske få skridt væk. Her finder du nogle af de bedste resuranter i København, som er anmelderroste for deres særegne gastronomi og stemning.

Som restaurant ved Kongens Nytorv kræver det sin kok, at fastholde resturantens placering i hjertet af København: det er nemlig her, de dyreste kvadratmeter i København befinder sig. I overensstemmelse med, at pladsens arkitektur er fransk inspireret, findes flere bistroer og cafeer med parisisk stemning, men også det italienske køkken er fint repræsenteret i ‘Københavns hjerte’.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: