Opdateret 26.01.2024

Hvis du leder efter den bedste brunch i København, er du kommet til det helt rette sted. Hos Early Bird elsker vi brunch, og derfor har vi her samlet vores bud på 10 af de bedste brunchsteder i København i 2024.

At starte weekenden - eller bare en hverdag - med en god brunch er, hvad mange forbinder med hygge på højt plan. Derfor har vi samlet en guide med 10 gode brunchsteder i København, så du let kan finde et nyt, godt sted at spise en god brunch. 
 
Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i København og endda et par, som findes på Early Bird, og hvor du får skåret 1/3 af prisen.

Se her, hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 


10 af de bedste brunchsteder i København

Restauranter i guiden
  1. Bistro Cocorico
  2. La Pausa
  3. Olufs Taverna
  4. NORS Food & Drink
  5. Det Simrer
  6. John&Woo
  7. Wulff & Konstali
  8. Mad & kaffe
  9. Fars Dreng
  10. Ø12

Bistro Cocorico

Charmerende, lille bistro med god, fransk velsmag og hyggelig atmosfære.

Det bliver ikke meget mere fransk end hos Céline og Frédéric på Blegdamsvej. Cocorico serverer brunch med blandt andet charcuterie, røget laks, æg en cocotte - og selvfølgelig croissant og crepe suzette. Den vegetariske variant frister med rødbedehumus og avocado i stedet for laks og charcuterie. 

Hvis brunchen gav dig lyst til ægte fransk coq au vin eller quiche lorraine til middag, er det også en mulighed blandt alle de andre lækkerier, du kan få på Bistro Cocorico. 

Blegdamsvej  128
2100 København Ø


Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD
 

La Pausa 

Grønt fusionskøkken til 4 hjerter - nordiske noter med sydens twist og udsigt til Peblinge sø.
 

Med en forkærlighed for grøntsager laver Hector Rachlin menuen, så den bliver udskiftet i takt med sæsonen. I solen i haven på Ewaldsgade kan du sammensætte din egen morgenmad fra 8.30-11.30 eller lade den glide over i frokost fra menukortet, der drager inspiration fra Hectors karriere, der inkluderer det franske køkken, det spanske køkken og det danske smørrebrød. 

Savner du smagen af ægte sortfodsgris eller nylavede churros, så er det La Pausa, du skal besøge efter kl. 17.00, hvor deres aftenmenu byder på alt det bedste og mere, end du troede.

Ewaldsgade 7
2200 København N


Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD
 

Olufs Taverna

5 hjerter i Politiken. Rutineret tv-kok står bag uformel spisebar med middelhavsfristelser.

Med hyggelige Brumleby i ryggen og udsigt til Østerbrogade kan du få en ærlig, no-nonsense morgenmad bestående af fx en ostemad og et kogt æg. Men Olufs Taverna har bl.a. også yoghurt, toast og croissanter på morgenmadsmenuen – 7.00-11.00 på hverdage og 9.00-13.00 i weekenderne. 

Taverna-navnet kommer mere til sin ret på frokost- og aftenmenuen, der kombinerer middelhavsfavoritter med lækkerier fra Danmark. Råvarerne skifter, så det gør menuen også på Olufs Taverna. 

Olufsvej 1
2100 København Ø


Restaurant website

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD


NORS Food & Drink

Pris nomineret bygning gemmer på internationale all-day serveringer og familiær service.

NORS Food & Drink er et unikt og uforligneligt sted, hvor hver eneste bid er en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du forkæle dine smagsløg med delikat bagværk og en solid brunch og nyde lækre sandwiches og friske salater, der pirrer dine sanser hele dagen lang. 

De talentfulde, internationale kokke arbejder i harmoni med sæsonens bedste råvarer og skaber retter, der er skræddersyet til at vække dine sanser og efterlade dig med en uforglemmelig smagsoplevelse.

Brunch-kortet er omfattende og fyldt med en masse lækre muligheder. Dit største dilemma bliver at begrænse dig.

Islands Brygge 79b
2300 København S


Restaurant website

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD
 

Det Simrer

Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.

Hos Det Simrer på Østerbro er der stort fokus på økologi og bæredygtighed, og deres sans for udvælgelse af lækre, økologiske råvarer resulterer i en brunch, som er en sand fornøjelse.

Her kan du forkæle dine smagsløg med et udvalg af økologiske lækkerier, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Fra friskbrygget økologisk kaffe til økologisk mælk og smør, er alt nøje udvalgt for at skabe den bedste brunchoplevelse.

Melchiors Plads 3
2100 København Ø


Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD


John&Woo

Få et strejf af sydens smage og dufte hos anmelderrost bistro på Amagerbro.
 

Hos John&Woo er fokusset på gode råvarer, der strækker sig fra morgen til aften, men især brunch-menuen er noget helt særligt. Maden er lavet fra bunden og garanterer en fantastisk smagsoplevelse, der forener det nordiske køkken med den franske middelhavsinspiration.


På menukortet finder du et bredt udvalg af klassiske brunch-serveringer, ligesom John&Woo overrasker med egne unikke serveringer.

John&Woo findes på 2 lokationer:

John&Woo Nordhavn
Göteborg Pl. 2
2150 København


John&Woo Amager
Under Elmene 13
2300 København


Restaurant website

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN MED EARLY BIRD


Wulff & Konstali

Brunch i små lækre anretninger fire forskellige steder i København

Hele 4 steder i og omkring København kan du selv sammensætte din brunch ud fra Wullf & Konstalis brunchmenu.

Med hele 23 herligheder på brunchmenuen kan du skabe netop den brunch, du har lyst til - uanset om du vil have brunch i Hellerup, brunch på Amager, brunch på Islands Brygge eller brunch på Nørrebro. Så hvis du er vild med deres brunch, har du altså muligheden for at nyde den fire forskellige steder i byen.

Wullf & Konstali er placeret både på Nørrebro, Islands Brygge, Amager, Bellevue og i Hellerup. 

Restaurantens hjemmeside

 

Mad & kaffe

Lækker brunch med 5 eller 7 retter

Mad og kaffe kan byde dig på brunch 4 forskellige steder i København - så uanset om du søger efter brunch på Vesterbro, brunch på Amagerbro, brunch på Frederiksberg eller brunch på Nørrebro, kan du lade dig friste af Mad og Kaffes lækre brunchmenu.

Hos Mad og Kaffe sammensætter du selv din brunch ud fra brunch-klassikere inden for bagværk, mejeri, grønt, protein og deres særlige brunch-lækkerier på den del af brunch-menuen, der hedder ‘jeg må godt i dag’.  Du vælger 5 eller 7 retter til din brunch for en fast pris.

Hvis du er blevet forelsket i din brunch på en af kædens restauranter, er det let at få netop det til brunch på en anden Mad og Kaffe-restaurant - for brunch-menuen er den samme alle 4 brunchsteder.

Mad & Kaffe kan findes på Vesterbro, Amagerbro, Frederiksberg og Nørrebro.

Restaurantens hjemmeside


Fars Dreng

Byens bedste brunch 2 steder i København

Fars Dreng har siden åbningen i 2015 ønsket at skabe en sand “københavner-café” og er i dag blevet lidt af en institution.

Fars Dreng vandt AOKs byens bedste brunch/morgenmad i både 2017 og 2018, og brunchen er stadig helt i top. 

Fars Dreng kan findes på 2 lokationer i Indre By.

Restaurantens hjemmeside


Ø12

Brunch-klassikere på uhørt højt niveau
 

Hos Ø12 vil man gerne ‘hæve barren for, hvad et brunch-sted kan være’. Den mission er de i allerhøjeste grad lykkedes med.

Ø12 har et klassisk take på brunchen, og hvilke elementer der skal indgå, men til gengæld laver de dem på højt, højt niveau. Uanset om du forkæler dig selv med deres croque monsieur, eggs benedict eller lækre pandekager med bær, kan du være sikker på en smagsoplevelse i særklasse

Vil du genopdage præcist, hvor lækker en brunch kan være, er Ø12 ikke et dårligt sted at starte.

Ø12 findes på H.C. Andersens Boulevard og Øster Farimagsgade.

Restaurantens hjemmeside


Hvor er så Københavns bedste brunch?

Hvad vi mener er byens bedste brunch er svært at blive enige om, så vi voger os heller ikke ud i at kåre en vinder, men lader det være op til dig, at finde lige præcis den brunch, som du har lyst til, da byen byder på mange restauranter med virkelig god brunch. 

Se også vores guide på brunchsteder i Aarhus

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: