Opdateret 19.05.2023

Find nogle af de bedste brunch steder i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

At starte weekenden - eller bare en hverdag - med en god brunch er, hvad mange forbinder med hygge på højt plan. Vi har samlet en guide med 10 gode brunch steder i København, så du let kan finde det nyt, godt sted at spise en god brunch. Vi vil nemlig gerne dele vores viden om gode brunch steder i Dronningens by. 

Brunchbuffet er i stigende grad blevet erstattet af en brunch serveret på tallerken eller et lækkert brunch-skærebræt. EarlyBird guider til gode brunchoplevelser i København. 

 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i København endda et par, som findes på Early Bird, og hvor du får skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Bistro Cocorico - ægte fransk bistro, Trianglen

Charmerende bistro med fransk velsmag og velvære på menukortet.
Restaurant website


Det bliver ikke meget mere fransk end hos Céline og Frédéric på Blegdamsvej. Cocorico serverer brunch med blandt andet charcuterie, røget laks, æg en cocotte - og selvfølgelig croissant og crepe suzette. Den vegetariske variant frister med rødbedehumus og avocado i stedet for laks og charcuterie. 

Hvis brunchen gav dig lyst til ægte fransk coq au vin eller quiche lorraine til middag, er det en mulighed blandt alle de andre lækkerier, du kan få på Bistro Cocorico. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO COCORICO MED EARLY BIRD 

 

La Pausa - Brunch og morgenmad, søerne

Grønt fusionskøkken til 4 hjerter - nordiske noter med sydens twist og udsigt til Peblinge sø.
Restaurant website

Med en forkærlighed for grøntsager laver Hector Rachlin menuen, så den bliver udskiftet i takt med sæsonen. I solen i haven på Ewaldsgade kan du sammensætte din egen morgenmad fra 8.30-11.30 eller lade den glide over i frokost fra menukortet, der drager inspiration fra Hectors karriere i det franske, det danske smørrebrød og det spanske køkken. 

Savner du smagen af ægte sortfodsgris eller nylavede churros, så er det La Pausa, du skal besøge efter 17, hvor deres aftenmenu byder på alt det bedste og mere end du troede.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LA PAUSA MED EARLY BIRD 

 

Oluf’s Taverna - brunch for de morgenfriske, Østerbro

5 hjerter i Politiken. Rutineret tv-kok står bag uformel spisebar med middelhavsfristelser.
Restaurant website


Med hyggelige Brumleby i ryggen og udsigt til Østerbrogade kan du få en ærlig, no-nonsense morgenmad bestående af fx en ostemad og et kogt æg. Men Olufs Taverna har også fx yoghurt, toast og croissanter på morgenmadsmenuen - 7-11 på hverdage og 9-13 i weekenderne. 

Taverna-navnet kommer mere til sin ret på frokost- og aftenmenuen, der kombinerer middelhavsfavoritterne med lækkerier fra Danmark. Råvarerne skifter, så det gør menuen også på Oluf’s Taverna. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OLUF'S TAVERNA MED EARLY BIRD
 

Wulff & Konstali - stort brunchudvalg, Hellerup, Amager, Islands Brygge og Nørrebro

Brunch i små lækre anretninger fire forskellige steder i København

Restaurantens hjemmeside

Hele 4 steder i og omkring København kan du selv sammensætte din brunch ud fra Wullf & Konstalis brunchmenu. Med hele 23 herligheder på brunchmenuen kan du skabe netop den brunch, du har lyst til - uanset om du vil have brunch i Hellerup, brunch på Amager, brunch på Islands Brygge eller brunch på Nørrebro. Så hvis du er vil med deres brunch, har du derfor mulighed for at smage det samme fire forskellige steder i byen. 

SE MERE HER
 

Mad & kaffe - Brunch, Vesterbro, Amagerbro, Nørrebro og Frederiksberg

Lækker brunch med 5 eller 7 retter

Restaurantens hjemmeside

Mad og kaffe kan byde dig på brunch 4 forskellige steder i København - så uanset om du søger efter brunch på Vesterbro, brunch på Amagerbro, brunch på Frederiksberg eller brunch på Nørrebro, kan du lade dig friste af Mad og Kaffes lækre brunchmenu. 

Hos Mad og kaffe sammensætter du selv din brunch ud fra brunch-klassikere inden for bageri, mejeri, grønt, protein og deres særlige brunch-lækkerier på den del af brunch-menuen, der hedder ‘jeg må godt i dag’.  Du vælger 5 eller 7 retter til din brunch for en fast pris. Hvis du er blevet forelsket i din brunch på en kædens restauranter, er det let at få netop det til brunch på en anden Mad og kaffe-restaurant - for brunch-menuen er den samme alle 4 brunchsteder. 

SE MERE HER
 

Fars Dreng - Prisvindende brunch, København K og Amager

Byens bedste brunch 3 steder i København

Restaurantens hjemmeside

Fars Dreng har siden åbningen i 2015 ønsket at skabe en sand “københavner-café” og er i dag blevet lidt af en institution. Selv om Fars Dreng vandt AOKs byens bedste brunch/morgenmad i både 2017 og 2018, kan du kan trygt spise din brunch her i 2021. Brunchen holder stadig! 

Hvis du vil spise brunch i København K, har Fars Dreng både brunch i Ny Adelgade og brunch i Rosengården. Søger du efter et godt brunchsted på Amager, skal du ikke længere end til Islands Brygge, hvor brunchen - som de to andre steder - vælges fra menukortet. Dog er det kun på Islands Brygge, du kan få ‘Spicy Hangover’ til brunch. 
 

SE MERE HER
 

 

Brunch mange flere steder i København

København er velsignet med mange gode brunchsteder. Uanset om du helst vil have brunchbuffet eller brunch a la carte, skal du ikke gå mange skridt på fortovet eller søge længe, før du finder en god brunch. Hvad byens bedste brunch er tør vi ærlig talt ikke sige, men byen byder på mange restauranter med virkelig god brunch. 

Udover dem, vi allerede har nævnt, er der fx Sidecar (god brunch på bræt på Nørrebro). Vi kan heller ikke tale brunch uden at nævne Atelier September - det gamle galleri med vinduer mod Gothersgade. 

Leder du efter en god brunch i indre by eller på Østerbro kan vi anbefale The Union Kitchen. Her kan du få en lækker brunch enten som en brunchplatte eller selv sammensætte fra kortet på deres Østerbro-sted. 

Nimb Brasserie byder på en af de mere eksklusive brunches i København - ikke bare gastronomisk, men hvor ellers kan du nyde din brunch med Tivoli som nabo? Hvis du alligevel er til next-level brunch, så spis brunch hos The Sixteen Twelve. De siger selv, det er klassiske retter med et twist, og vi er enige. 

Er du til gengæld til den virkelig gode kop kaffe og perfekte croissant, skal du indtage din brunch hos Andersen & Maillard på Nørrebrogade. Og er du på jagt efter billeder af din smukke brunch til Insta, vil vi lige nævne Cafe Baryl - se bare her! Brunchen, der ikke alene er lækker, men også blandt de smukkeste brunchserveringer i byen, finder du og din telefon på Østerbro - helt præcis på Århusgade, tæt på Nordhavn. 

Se også vores guide på brunch-steder i Aarhus

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: