City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2019: 11 suværene "value for money" spisesteder i København

Guide 2019: 11 suværene "value for money" spisesteder i København

Leder du efter gode spisesteder i København? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære spisesteder i København. Du får tilmed skåret 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk.

Læs mere om Early Bird konceptet her

København er et attraktivt mål for madturister, med byens storslåede udvalg af gastronomiske eventyr. Hovedstaden er kendt for sine unikke smagsoplevelser og mange spændende spisesteder og restauranter, der alle serverer mad af høj kvalitet. København tilbyder et væld af spiseoplevelser, med et udvalg af spisesteder fra bistroer, caféer og brasserikøkkener til Michelin-bestjernede gourmetrestauranter. I 2018 har hele 15 restauranter i København modtaget Michelin-stjerner og endnu flere er anbefalet i Michelin-guiden. København kan derfor sagtens prale af at være Nordens gourmet-centrum. 

Heldigvis finder du også et udbud af gode spisesteder af hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Meille, København

Mads Rye Magnusson, som tidligere har fået topprofessionel erfaring på bl.a. Noma & Geranium, byder københaverne på affordable luxury. Mads og hans partner Camilla åbnede restaurant Meille i 2017, hvor der serveres uforceret nordisk gourmet af gode råvarer. Meille er fransk for 'os' eller 'vi', og refererer til Mads og Camilla som par. Meille har også modtaget flotte anmeldelser med anbefaling i Michelin Guiden, 4 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken der fastslår "går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb". 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant PMY, København

Akronymet PMY stammer fra forbogstaverne på de tre grundingredienser i det latinamerikanske køkken: P for papas (kartoffel), M for majs og Y for yucca. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at køkkenet er af sydamerikansk afstamning - både retterne og kokkene bag. Det er nemlig de 3 tideligere Michelin-kokke Diego Muñoz, Emilio Macias og Karlos Ponte der har slået talenterne sammen i en uformel setting, hvor de serverer smagsfuld og impornerende hjertemad fra deres hjemlande. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PMY MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Tribeca NV, København

I en gammel industribygning fra 30'erne ligger en lille usleben diamant, Tribeca NV. Her en vibe af 'Little Italy', hvor New Yorker stemning kombineres med italiensk gastronomi. Maden er af den gedigne italienske slags og lavet på gode råvarer, som man finder det på det typiske Trattoria, dog med en newyorksk fortolkning. Restauranten har rå lokaler med højt til loftet og store glasfacader, samt en hyggelig gårdhave med bål og tagterrasse til både lune sommeraftener og køligere efterårsdage.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA NV MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Vesterbro Vinstue, København

Vesterbro Vinstue er et vinøst åndehul på Istedgade. Her er vinen vægtet højt - dog er der druer for både nybegyndere og connoisseurs. Missionen er simpel: her serveres kvalitetsmad inspireret af middelhavskøkkenet med fokus på den nordiske fauna. Hos Vesterbro Vinstue skabes en symfoni ved kombinationen af mad og vin gennem de forskellige aromaer, teksturer og intense smagsnuancer, som tjenerne præsenterer og guider gæsterne igennem – på den helt afslappede måde.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ravnsborg Vinbar, København

En anden populær vinbar finder du på den livlige Ravnsborggade på Nørrebro. Ravnsborg Vinbar er kåret til AOK's Byens Bedste Vinbar i to år i træk, 2015 og 2016. Køkkenet på Ravnsborg Vinbar tager udgangspunkt i en dansk tolkning af middelhavskøkkenet med fokus på at benytte lokale råvarer. Du kan naturligvis smage et væld af gode vine fra barens imponerende vinudvalg, hvor omkring 50 procent er egenimporteret. Så tag på Ravnsborg Vinbar og glæd ganen med enkle, velsmagende retter og udsøgte dråber.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RAVNSBORG VINBAR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Restaurant Fabio, København

I hjertet af Frederiksberg har det italiensk-danske par Fabio Avenoso og Christine Aagaard skabt deres fælles drøm af en italiensk restaurant. Her tilbyder køkkenet et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) med enkle, smagsfulde italienske retter, inspireret af Fabios mor og mormor. Når sommersolen kommer frem, har Restaurant Fabio en flot toscansk-inspireret gårdhave, hvor du kan nyde de dejlige, lune, danske sommeraftener.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT FABIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Forsyningen Bar, København

Forsyningen Bar, som byder på uformel pub-stemning kombineret med rå, moderne interiør, har stamstedspotentiale med lokalbryg og rustikke hverdagsretter. Hjernerne bag Forsyningen Bar står også bag populære og anmelderoste Restaurant Kung Fu på Nørrebro og Vesterbro. Drikkekortet på Forsyningen Bar byder på lokalbrygget øl fra Nørrebro-bryggeriet BRUS, samt egenproduktion fra Wire Brewing Co.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FORSYNINGEN BAR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Karma Sushi Kødbyen, København

Karma Sushi serverer smagsfrisk fusionssushi i gourmetklassen. Karma Sushi er blevet kendt og anerkendt landet over, som en sushi restaurant der tager kampen op mod den gængse, kedelige 'mainstream sushi' der er overflod af i storbyerne. Hos Karma Sushi eksperimenterer man nemlig med alternative og innovative smagsoplevelser, og går ikke på kompromis med smag eller kvalitet.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI KØDBYEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant LêLê, København

Kvinden bag LêLê, Ahn Lê, anses som pionér for vietnamesisk gastronomi i København. Her serveres moderne retter fra Vietnams kulinariske eventyrland. I 2003 startede restauranten som et lille familieforetagende på Vesterbro, og er siden vokset til en af Skandinaviens største vietnamesiske restauranter. Det vietnamesiske køkken kan kort beskrives som ’komplekst og delikat’ og menukortet hos LêLê prydes af enkle retter med et væld af forskellige teksturer og smagsnuancer.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Kung Fu II, København

Ravnsborggade byder på japansk fusionkøkken på restaurant Kung Fu II. Her bliver du præsenteret for det japanske gastropub-fænomen, Izakaya, som kendetegnes ved at være en social begivenhed, hvor gæsterne bestiller en masse småretter til deling i bedste hverdagskøkkenstil - østens svar på den spanske tapas. Besøg Kung Fu II og oplev, at det japanske køkken har meget mere at byde på end sushi. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Hey Darling, København

Skaberne bag Hey Darling, René og Sean, har samlet et mundvandsvækkende menukort ud fra deres egne favoritter. Stedet er særligt kendt for de smagsfulde, saftige kødboller i alskens varianter baseret på lokale, friske og økologiske råvarer, der gør selv de italienske mamas misundelige. Nyd de lækre meatballs i en blanding af sommerhushygge og New Yorker chic stil i det intime lokale på Østerbro. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HEY DARLING MED EARLY BIRD 

 

København er et mekka for madelskere, uanset om man er på jagt efter traditionelle smagsoplevelser, eller man leder efter nye og banebrydende, kulinariske eventyr. Byens mangfoldighed afspejler sig i de mange restauranter og spisesteder København har at tilbyde.

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Der er altid et spisested i nærheden af dig, netop når du er sulten, uanset om du befinder dig på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller Indre By. København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til sushi, tapas, ny nordisk, traditionel fransk, italiensk mad eller noget helt sjette. Der er altså ingen undskyldninger for at være sulten i København, da byen er fyldt med spisesteder, der tilbyder dig spiseoplevelser og smagsindtryk ud over det sædvanlige.

Antallet af restauranter i København stiger stødt og der var f.eks. en stigning på 57 restauranter (fra 396 til 453) i København mellem '13 og '14. Steffen Kaj Pedersen, partner og ekspert i restaurationsbranchen, mener at denne stigning skyldes, at det ikke længere kun er ved særlige lejligheder danskerne går ud og spiser, samt et øget og et bredere udvalg af køkkener og et generelt højt gastronomisk niveau i Danmark. Åbningen af flere restauranter kan også skyldes en stigning i turismen i Danmark, både kulinariske turister, der kommer for at opleve den nordiske gastronomi og de gængse besøgende, som også får gode madoplevelser i hovedstaden. Der er altså massere af grunde til at gå på opdagelse i Københavns alsidige spiseoplevelser, og hvorfor ikke med 1/3 skåret af prisen? 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København kan du finde guider til restauranter herRestauranter i Indre ByRestauranter på NørrebroRestauranter på VesterbroRestauranter KødbyenRestauranter på ØsterbroRestauranter i FrederiksbergRestauranter på AmagerRestauranter på Christianshavn

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi guider til restauranter & barer af høj kvalitet. Der er altid lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk