Testing

Pizza Smeden

Tidl. Pizza Hytten. Sprøde, italienske stenovspizzaer laves på førsteklasses, italienske råvarer.

Pizza Smeden

Aarhus

Tidl. Pizza Hytten. Sprøde, italienske stenovspizzaer laves på førsteklasses, italienske råvarer.

Derfor skal du spise her:

  • Pizza bagt i åben stenovn
  • Italienske opskrifter
  • Førsteklasses råvarer, primært italienske
  • Ejer er kendt fra den roste og populære Pizza Hytten 

 

Godt håndværk og italienske opskrifter

Intet er overladt til tilfældighederne hos Pizza Smeden. Her er menuen lavet på familieopskrifter, der bringer den italienske madkultur og lækre pizzaer til Latinerkvarteret. 

Køkkenet gør brug af førsteklasses råvarer, hvor mange ingredienser er indkøbt og importeret fra Italien. Pizzadejen er koldthævet i 72 timer og pizzaerne bages i stenoven med åben ild. 

Her får du pizza med tynd bund, sprød skorpe, sødmefuld tomatsovs, smeltet ost og godt fyld. 

 

Italiensk pizza-hit

På Google siger gæster blandt andet om Pizza Smedens pizzaer:

"De laver deres pizzaer efter den italienske måde, med tynd og sprød bund."

“Perfekte tynde bunde.”

“Hyggelig atmosfære og super lækker pizza.”

 

Anledning til social hygge

Inviter la famiglia eller et par venner på pizzahygge i Latinerkvarteret. Alle er velkomne og menukortet er dejlig prisvenligt. Atmosfæren er familiær og uhøjtidelig, ligesom indretningen er jordnær. Fokus er den gode smagoplevelse og imødekommende entusiasme fra personalet.