Testing

A-KIN Thai

Intens smagsbombe og moderne anretninger hos autentisk thaier med 4 stjerner i JP.

A-KIN Thai

Aarhus

Intens smagsbombe og moderne anretninger hos autentisk thaier med 4 stjerner i JP.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjerner i JP for at gøre det 'glimrende'
  • Krydre din hverdag med eksotiske smagsindtryk
  • "Århus' bedste Pad Thai" - gæsteanmeldelse

 

Eksotisk smagsrejse til Thailand

Tag med A-KIN Thai til det farverige og krydrede Thailand. Her får de traditionelle thai favoritter et strejf af det moderne Asien med personlig snilde og friske markedsvarer.

Menukortet har både kraft og fylde, og har et solidt udvalg af populære street food retter som den velkendte Pad thai foruden retter med stegte ris og nudler med enten kylling, tigerrejer eller oksekød, stegt og vendt i aromatisk karry eller kokosmælk.

Spis velkrydrede wokretter eller få varmen med Tom Yum suppen. Menukortet er en smagsbombe af chili, thai basilikum og citrongræs, frisk lime og drysset med koriander og knasende sprøde peanuts.

 

Glimrende mad til 4 stjerner

Anerkendende ord og varme anbefalinger tilsmiler A-KIN Thai, der med sine sikre smagshits og klassiske thairetter får 4 stjerner af Jyllands-Postens anmelder, Jens H..

De personlige, hjemmelavede favoritter påskønnes af restaurantens gæster og krediteres med følgende anmeldelser på Facebook:

"Århus bedste pad thai! De laver den også med kylling. Helt perfekt."

"Top dejlig restaurant. Frisk og meget vel tilsmagt mad. Lækkert interiør og god betjening. Bedste anbefalinger herfra"

"Fantastisk sted - med dejlig stemning."

 

En hyggelig oase

Personlig servicering og uformel hygge er lig en aften hos A-KIN Thai. Sæt dig til bords og få serveret en lille bid af Thailand i keramikskåle. Nyd et 'break' fra hverdagen og drøm dig væk til fjerne destinationer hos denne lille, stemningsfulde oase.