Opdateret 29.01.2024

Find håndplukkede restauranter ved Aarhus Å med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Når hedebølgen ruller over Danmark, og de varme temperaturer kalder på en nedkøling, har vi heldigvis dejlige havnebade, strande, søer og åer i og omkring Aarhus, som kan køle os i denne periode.
 Vi samlet et udvalg af restauranter nedenfor, der ligger tæt på og ved Aarhus Å. Bliv kølet af enten før eller efter middagen.

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i Aarhus i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant ZenZa, Aarhus

Erfaren ejer med flair for den perfekte sammensmeltning af mad, cocktails og leben.
Restaurant website


ZenZa har gennem årene været byens populære og festlige tilholdssted til en fyraftensdrink med DJ og dans ud på natten. 

Et spændende madunivers lokker nu byens gæster indenfor. Læg vejen forbi ZenZa i de tidlige aftentimer og smag på kokkens 3-retters menu. Fokus er kvalitetsråvarer, mens stilen er rustik med nordiske noter. Både kok og bartender sørger for et gennemtænkt og detaljeret menu- og drikkekort, der behager alle smagsløg. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ZENZA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mellemrum, Aarhus

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor


På Fredens Torv tæt på åen, kan du tage et pusterum efter en dukkert og en frisk cykeltur fra enten Tangkrogen eller Havnebadet. Mellemrums kompetente kokke kreerer nordisk gastronomi med en personlig tilgang til 5 stjerner i Jyllands-Posten, der konkluderer ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”. 
Der er lagt kærlighed i menuen og gør Mellemrum til en af åens mest eftertragtede restauranter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD

 

Restaurant Karma Sushi Frederiksgade, Aarhus

Spis sushi i gourmetklassen hos bæredygtigt og moderne fusionskøkken - "Århus’ Bedste Sushi 2018”.
Restaurant website


Et stenkast fra åen, på Frederiksgade, finder du Karma Sushi. Her får du fusionssushi i gourmetklassen, der imponerer både gæster og madanmeldere, for at eksperimentere med forskellige smage og konsistenser. Karma Sushi ynder at gå imod den mainstreame sushi, og serverer i stedet velsmagende kombinationer, der tilfredsstiller både blik og gange.

Kokke-teamet lader sig inspirere af nordiske, franske og californiske smage og køkkentraditioner, der kan kombineres med det japanske køkken. Denne nytænkende madtilgang har givet restauranten-kædens aarhusianske filialer prisen som 'Aarhus' Bedste Sushi 2018' af magasinet SMAG AARHUS.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI FREDERIKSGADE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Dauphine, Aarhus

Gourmetkøkken med frankofile smagskonstellationer.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Endnu en fransk gourmetrestaurant finder du i hyggelige Frederiksgade tæt på åen. Dauphine har dog også danske glimt i de ellers fransk-inspirerede retter, eksempelvis i form af råvarevalget.
Dauphine har imponeret stort set samtlige madanmeldere: Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver alle Dauphine 5 flotte stjerner. Madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 


 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i Aarhus eller et bestemt køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides her: