Opdateret 05.08.2021

Find håndplukkede restauranter ved Aarhus Å med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Når hedebølgen ruller over Danmark, og de varme temperaturer kalder på en nedkøling, har vi heldigvis dejlige havnebade, strande, søer og åer i og omkring Aarhus, som kan køle os i denne periode.
 Vi samlet et udvalg af restauranter nedenfor, der ligger tæt på og ved Aarhus Å. Bliv kølet af enten før eller efter middagen.

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i Aarhus i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant ZenZa, Aarhus

Erfaren ejer med flair for den perfekte sammensmeltning af mad, cocktails og leben.

Restaurantens hjemmeside

ZenZa har gennem årene været byens populære og festlige tilholdssted til en fyraftensdrink med DJ og dans ud på natten. 

Et spændende madunivers lokker nu byens gæster indenfor. Læg vejen forbi ZenZa i de tidlige aftentimer og smag på kokkens 3-retters menu. Fokus er kvalitetsråvarer, mens stilen er rustik med nordiske noter. Både kok og bartender sørger for et gennemtænkt og detaljeret menu- og drikkekort, der behager alle smagsløg. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ZENZA MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mellemrum, Aarhus

Uprætentiøs, nordisk gastronomi og kærlighed til håndværket giver 5 stjerner i JP.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

På Fredens Torv tæt på åen, kan du tage et pusterum efter en dukkert og en frisk cykeltur fra enten Tangkrogen eller Havnebadet. Mellemrums kompetente kokke kreerer nordisk gastronomi med en personlig tilgang til 5 stjerner i Jyllands-Posten, der konkluderer ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”. 
Der er lagt kærlighed i menuen og gør Mellemrum til en af åens mest eftertragtede restauranter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD

 

Restaurant Karma Sushi Frederiksgade, Aarhus

Fusionssushi i gourmetklassen og "Århus’ Bedste Sushi 2018”.
 
Restaurantens hjemmeside

Et stenkast fra åen, på Frederiksgade, finder du Karma Sushi. Her får du fusionssushi i gourmetklassen, der imponerer både gæster og madanmeldere, for at eksperimentere med forskellige smage og konsistenser. Karma Sushi ynder at gå imod den mainstreame sushi, og serverer i stedet velsmagende kombinationer, der tilfredsstiller både blik og gange.

Kokke-teamet lader sig inspirere af nordiske, franske og californiske smage og køkkentraditioner, der kan kombineres med det japanske køkken. Denne nytænkende madtilgang har givet restauranten-kædens aarhusianske filialer prisen som 'Aarhus' Bedste Sushi 2018' af magasinet SMAG AARHUS.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI FREDERIKSGADE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Dauphine, Aarhus

Fransk gourmet køkken med 5 stjerner i JP, AoA & Aarhus Stiftstidende.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

Endnu en fransk gourmetrestaurant finder du i hyggelige Frederiksgade tæt på åen. Dauphine har dog også danske glimt i de ellers fransk-inspirerede retter, eksempelvis i form af råvarevalget.
Dauphine har imponeret stort set samtlige madanmeldere: Jyllandsposten, Århus Stiftstidende og AoA giver alle Dauphine 5 flotte stjerner. Madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus update "blev blæst bagover af restaurant Dauphine" og konkluderer "Hvis vi gav kokkehuer på Aarhus Update, ville den her aften udløse fuldt hus".

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Dosushi, Aarhus

Veltilberedt sushi, grillspyd og friskpressede vitaminbomber ved Aarhus Å.

Restaurantens hjemmeside

Spis med udsigt til Aarhus Å hos Dosushi. Her ved åen er et stort udvalg af friskfanget, veltilberedt og perfekt skåret fisk at vælge imellem. Restauranten går ikke på kompromis med fiskens kvalitet, og selvom fisken er det bærende element på menukortet, fyres der også op for grillen og steges lækre spyd som fx velkrydrede oksekødsspyd eller asparges svøbt i grillet bacon. Til dem, der frabeder sig gluten og de proteinrige retter, er der mulighed for både vegetar- og veganske menuer. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DOSUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Stechers, Aarhus

Udsøgt tapas og vin ad libitum i atmosfærefyldte omgivelser.

Restaurantens hjemmeside

Bring dine smagsløg på eventyr med udsigt til åen og i kombinationen af smagsintense mundefulde og dejlige druer på Stechers. Restauranten danner nemlig rammen om et koncept, der er svært ikke at elske - udsøgt tapas kombineret med vin og bobler ad libitum. Sortimentet af tapas-herligheder skifter, men inkluderer altid lækre oste, smagsfulde pølser, cremede tappenader og tilbehør i form af sødt, surt, knasende og saltet.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STECHERS MED EARLY BIRD


 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i Aarhus eller et bestemt køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Gourmet restauranter i Aarhus

De bedste restaurant oplevelser i Aarhus

Billige og gode restauranter i Aarhus

Gå på restaurant under Aarhus Jazz Festival

The best restaurants in Aarhus