Testing

Dauphine

Gourmetkøkken med frankofile konstellationer til 5 stjerner i JP, AoA & Aarhus Stiftstidende.

Dauphine

Midtbyen

Gourmetkøkken med frankofile konstellationer til 5 stjerner i JP, AoA & Aarhus Stiftstidende.

Derfor skal du spise her:

  • 5 stjerner på stribe for at kræse om sine gæster
  • Smagshits af fransk karakter
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor

 

I historikkens navn - Aarhus’s kronprinsesse

Restaurant Dauphine er en af Århus 'ældste restauranter. Dauphine har været i Frederiksgade, et par stenkast fra floden, siden 1996. Her får du god, franskinspireret dansk gourmetmad og kærlig, engageret service.

Navnet Dauphine er af fransk oprindelse og den royale titel, som blev brugt fra 1100-tallet og frem, tildelt kronprinsessen. Navnet stammer fra det fiktive spisested "Brasserie Dauphine" i Paris, som Georges Simenon beskriver og bruger i sine populære bøger om Commissaire Maigret.

 

Anmelderne kvitterer for det høje niveau

Mad-kritikere roser det høje niveau og den vidende service. Både Jyllands-Posten, Århus Stiftstidende og AoA giver Dauphine 5 stjerner, mens madanmelder Jan L. Pedersen fra Aarhus Update positivt siger: 

"… blev sprængt tilbage af restaurant Dauphine" og afslutter "Hvis vi gav kokkehatte på Aarhus Update, ville det udløse fuldt hus i aften".

 

Fransk i særklasse

Køkkenets høje ambitionsniveau afspejles i lækre sæsonbestemte retter. Stilen er fransk, men med danske accenter. Her er der skruet op for råvarefornøjelsen og direktør og køkkenchef Nicolai Bech, sørger for en sublim og fuldendt restaurantoplevelse.