Testing

Tipsy

Vegetarisk og vegansk fusionskøkken med grønt snask på menuen hitter.

Tipsy

Midtbyen

Vegetarisk og vegansk fusionskøkken med grønt snask på menuen hitter.

Derfor skal du spise her

  • Vegetariske og veganske fusionsretter
  • Du elsker smagene fra Mexico
  • Boost dig selv med god energi

 

Hos Tipsy er der masser af grønt snask

Tipsy er dit nye vegetar- og veganske to-go-to fusionskøkken. Her bruges kun de bedste råvarer, der gavner dyrene og miljøet.

Spis saftige og snaskede klassikere fra hele verden. Burgers, hot dogs og sprøde tacos, delevenlige retter, fingermad og anretninger som kun gør sig med kniv og gaffel, er bare nogle af de fristelser, som du kan sætte tænderne i hos Tipsy. 

Kokken hædrer de mexicanske smage og sørger for, at alt er hjemmelavet, serveres vegetarisk dog enkelte retter også vegansk.

 

En oplevelse i nuet

'Tipsy' er både lig festmåltidet og den dejlige, afslappende atmosfære. Her kan du være tilbagelænet og nyde nuet. 

Navnet betyder, slightly drunk, og som på dansk; hvor man er på grænsen til at være fuld, men måske mere er mættet af glæde, ekstase og de gode sindsindtryk. Så giv dig selv muligheden for at få en afslappet aften hos byens grønne og friske åndehul.

 

Festlige og kulørte rammer

Bartenderen shaker friske og overraskende herligheder, som du kan nyde til maden. Især de populære Bubble cocktails hitter blandt restaurantens gæster. 

Som hverdagsbelysningen går over i neon-pink nuancer til aften, får de grønne vægge, dekorationer og finurlige drinks med bobler, røg og skum næsten et magisk twist, som du bør opleve.