Testing

Faust

Bistro-inspireret menukort nydes i grafiske, hyggelige rammer med udsigt til Åen.

Faust

Midtbyen

Bistro-inspireret menukort nydes i grafiske, hyggelige rammer med udsigt til Åen.

Derfor skal du spise her:

  • Bistro-inspireret menukort
  • Vibrerende, farverige rammer
  • Travellers' Choice 2020 på Tripadvisor

 

Bred tilfredstillelse 

Hos Faust inspireres køkkenchefen af årstidens råvarer og kreerer et spændende menukort, der både dækker den tidlige og lette sult og samtidigt byder på et solidt aftenmåltid. 

Smag på et indbydende a la carte kort, bistro-inspirerede retter og en komplet 3-retters menu dikteret af de bedste, lokale ingredienser fra Norden med et islæt af sydens, raffinerede noter.

 

Charmerende leben ude og inde

Tag plads hos Faust. Her indbydes et par timers afbræk i uformelle, hyggelige omgivelser. Lad dig drage af den afslappede atmosfære og nyd et glas vin, en lækker, frisk cocktail, et måltid mad og udsigten til åens dragende leben, der i de varme måneder indbyder til spisning under åben himmel. 

 

Vinkendere og dygtige bartendere

Passionen for de gode, læskende varer er mærkbar hos Faust, der løbende inviterer på vinforedrag kombineret med en perfekt, afbalanceret menu. Dertil er baren velplaceret i midten af lokalet, hvor der shakes procentrige og kulørte drinks. 

Faust har indrettet sig enkelt med grafiske, sjove illustrationer af byen og udenlandske, ikoniske bygningsværker - perfekte rumdelere til en hyggestund i godt selskab.