Testing

Restaurant Rick's

Marokkansk forkælelse i romantiske omgivelser. 4 stjerner i AOA.

Restaurant Rick's

Frederiksbjerg

Marokkansk forkælelse i romantiske omgivelser. 4 stjerner i AOA.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjerner i AOA for den kulinariske velsmag
  • Du elsker krydret mad 
  • Det autentiske, marokkanske oplevelse 

 

En tur til eventyrlige Marokko

Rick’s er opkaldt efter Rick's Café Américain i filmklassikeren Casablanca. Når du træder indenfor, er det som at stå på et spisested i Marokko. Marokkanske Hicham Madih driver Restaurant Rick’s og har smukt indrettet restauranten med rå mursten, guldindfattede spejle, læderpuder, plyssæder, marokkanske lamper og mosaikborde.

På udvalgte dage, spiller huspianisten jazz, filmmusik fra Casablanca og andet musik fra 1940’erne.

 

4 stjerner for velsmag

Restaurant Rick’s særlige marokkanske velsmag får 4 stjerner i AOA, og maden roses i Byens Spiseguide. Endvidere napper Rick’s førstepladsen på TripAdvisor over marokkanske restauranter i Aarhus og får rosende ord med på vejen:

"Et fantastisk hyggeligt sted, indrettet med inspiration fra Bogart filmen Casablanca. Vi fik allesammen tapas og vi blev allesammen mætte af den rigelige, velsmagende og velanrettede mad."

 

Krydret og aromatisk madkultur

Smag på Marokkos unikke madkultur. Fx. den klassiske specialitet, tagine, hvor fisk eller kød tilberedes i et specielt glaseret lerfad med kegleformet låg sammen med krydderier, urter og grøntsager. Eller prøv marokkansk tapas, kemia, der består af små delikate anretninger, som kan nydes hver for sig eller deles.