Opdateret 30.03.2021

Er du på udkig efter en billig restaurant i Aarhus? Vi har samlet et håndplukket udvalg, som gør det let for dig at finde en god men billig restaurant i Aarhus. Med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk får du endda skåret 1/3 af prisen.

Aarhus er blevet et rent overflødighedshorn af gode spiseoplevelser! Udbuddet af restauranter i Aarhus er blevet større, og den øgede konkurrence er med til at holde priserne nede på et acceptabelt niveau.

En restaurant i Aarhus som er billig kan dog godt konkurrere med de dyrere restauranter på kvaliteten. Mange gange kan restauranterne nemlig holde prisen nede ved blot at udnytte de budgetvenlige råvarer i højsæson, som til gengæld er tilberedt og tilsmagt til perfektion, så den gastronomiske kvalitet holdes oppe på trods af de budgetvenlige priser.

Find en billig restaurant i Aarhus med Early Bird

Du finder også let en billig men god restaurant i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de mest populære og prisvenlige restauranter i Smilets By, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Slap Af Aarhus (@slapaf)

Slap Af, god billig restaurant i Aarhus

Nordiske råvarer og franske teknikker i hyggelig atmosfære.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Slap Af

Slap Af byder på lækker mad til aldeles sympatiske priser. Hver uge konstruerer restauranten en 2- og 3-retters menu til en pris, der ikke vælter budgettet. 

Som navnet antyder, er ambitionen med Slap Af at tilbyde et sted, hvor århusianerne trygt kan tage hen, når der skal skrues op for hyggen og ned for hverdagens stress og jag. Er du på jagt efter en skøn og billig restaurant i Aarhus, kan vi klart anbefale dette spisested. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD 

 

Ombord, restaurant i Aarhus til billige penge

Gå ombord i hyggelige Jægergårdsgade på Mellemrums søsterrestaurant

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Ombord

På Ombord kan du nyde a la carte retter og dele menuer, som indtages i bedste social-dining stil til deling mellem selskabet. Ombord er en billig men god restaurant i Aarhus C. Her bliver der serveret den slags mad, der ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men som ganske enkelt udføres med kyndig hånd og forståelse for den gode smag. Priserne på Ombord er dog venlige mod din tegnebog. Det skal ikke koste dig en formue at få en smagssikker spiseoplevelse i hyggelige omgivelser.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Rick's, billig og god restaurant i Aarhus

Marokkansk forkælelse i romantiske omgivelser. 4 stjerner i AOA

Restaurantens hjemmeside

Det er de færreste af os, der er store kendere i marokkansk gastronomi, omend de fleste af os sætter pris på de spændende smagsnuancer og eksotiske islæt, det marokkanske køkken åbner op for. Marokkos kulinariske traditioner har indflydelse fra forskellige nærliggende madkulturer. Foruden nationalretten tagine støder du på Restaurant Rick’s blandt andet også på kemia (eller tapas): lækre småretter, som deles af selskabet. 

Denne restaurant i Aarhus er billig, særligt i betragtning af kvaliteten. Her kan altså pifte hverdagen op med et eksotisk indspark uden at skulle hive den store pengepung frem.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT RICK'S MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Stechers (@stechersaarhus)

Stechers, billig og god restaurant i Aarhus

Udsøgt tapas og vin ad libitum i atmosfærefyldte omgivelser.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Stechers

På Stechers - beliggende i Midtbyen, lige ned til åen - møder du et aldeles elskværdigt koncept: kombinationen af delikat tapas og ad libitum vin. I hyggelige lokaler, præget af en rustik charme, kan du se frem til en tapasanretning, der opfylder alle ønsker ledsaget af et solidt og velvalgt vinsortiment.
Du kan blandt andet se frem til velskåret pålæg, smagsfulde oste, lækre, cremede tapenade samt surt, sødt og salt. Til gengæld er priserne overraskende lave, og du kan roligt spise og drikke på denne gode og billige restaurant i Aarhus - selv sidst på måneden.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STECHERS MED EARLY BIRD

 

Brasserie Belli, klassisk god restaurant i Aarhus

Anerkendt bistro med afsæt i det franske bondekøkken.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Belli

Når du træder indenfor hos Brasserie Belli er det som at besøge en lille, ærkefransk bistro i en charmerende sidegade i Paris. Man sidder tæt ved de små borde, der er beklædt med ternede duge. Levende lys kaster et varmt skær, og lokalet er prydet med spejle, der på fineste vis indrammer den hyggelige atmosfære. Indretningen præges af små finurligheder, der vidner om, at det er cirkusfamilien Belli, som har startet og stadig driver spisestedet.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af DIN VINBAR (@dinvinbar)

Din Vinbar, hyggelig vinbar i Aarhus

Dejlige druer i afslappet atmosfære.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Din Vinbar

I den hyggelige Jægergårdsgade ligger Din Vinbar, der først og fremmest specialiserer sig i prægtige vine serveret i en afslappet atmosfære. Her er du velkommen, om du er en vaskeægte vin-connoisseur eller blot nyder et glas fra tid til anden. 

Vinsortimentet er levende og menukortet opdateres jævnligt. Til at stille sulten tilbyder Din Vinbar tapas-anretninger og snacks, der ledsager vinene i en komplet smagsbalance.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DIN VINBAR MED EARLY BIRD

 

Komfur, god billig restaurant i Aarhus

Fransk bistromad i jordnær atmosfære til 4 flotte stjerner i Aarhus Stiftidende

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Komfur

Restaurant Komfur drives – ligesom søster-restauranterne MellemRum og Ombord - efter de 3 kerneværdier: håndværk, hygge og energi, som afspejler sig i alt fra køkkenet til betjeningen og indretningen. 

På Restaurant Komfur bruges kræfterne på hvad de er bedst til, nemlig god mad og vin - i stedet for formel betjening og fancy præsentationer. Maden følger brasserie-traditionen med klassisk fransk bistromad af danske råvarer.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KARMA SUSHI (@karmasushi)

Karma Sushi, god billig sushi restaurant i Aarhus

"Århus’ Bedste Sushi 2018” findes i dekorative lokaler på Frederiksgade

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Karma Sushi

Karma Sushi er kendt og anerkendt for deres eksperimentelle og velsmagende kombinationer, der tilfredsstiller både udseende og gane. De smukke, farverige og detaljerede retter lover ikke for meget, da smagen er mindst lige så fremragende.

Restauranten i Frederiksgade har imponeret flere madentusiaster og anmelder Jan L. Pedersen fra Århus Update fortæller blandt andet: "Det er uden tvivl en af ​​de største positive overraskelser, jeg har oplevet i Århus i lang tid. Et festfyrværkeri med smag." Desuden vandt Karma Sushi "Århus 'Bedste Sushi 2018" af magasinet SMAG Århus.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD

 

Billige restauranter i Aarhus

De mange nye restauranter i det aarhusianske landskab øger konkurrencen blandt restauratørerne, og det er til vores - gæsternes - store held. Som i alle andre brancher, holder konkurrencen nemlig priserne nede, så det bliver billigere at spise udsøgte middage i Aarhus. Det kan i højere grad betale sig at invitere venner, familie eller kæreste på en middag, da mange restauranter efterhånden tilbyder billige menuer til både hverdag og fest. 

Muligheden for billigere men velsmagende alternativer på den århusianske restaurantscene, har medbragt en stigning i antallet, der går ud og spiser. Så gå med på trenden, og spis på en af de billige restauranter på Early Bird, der tilmed gør det endnu billigere ved altid at skære 1/3 prisen!


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i Aarhus eller et bestemt køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Gourmet restauranter i Aarhus

De bedste restaurant oplevelser i Aarhus

Billige og gode restauranter i Aarhus

Restauranter ved Åen

Gå på restaurant under Aarhus Jazz Festival

The best restaurants in Aarhus