Testing

La Casa Di Antonio

Tag på en rejse til Syditalien og smag surdejspizzaer bagt på traditionelle, napolitanske opskrifter.

La Casa Di Antonio

Midtbyen

Tag på en rejse til Syditalien og smag surdejspizzaer bagt på traditionelle, napolitanske opskrifter.

Derfor skal du spise her

  • 72 timers koldhævet surdejs pizzadej
  • Traditionelle, napolitanske opskrifter
  • Spis på napolitansk manér, uden bestik

 

Som at besøge et pizzaria i Napoli

La Casa Di Antonio er Midtbyens lille, hyggelige trattoria med åbent køkken og smæk på de napolitanske smagskonstellationer. 

Her serveres pizzaer på traditionel, napolitansk manér med sprøde, tynde bunde, luftige skorper og lækkert, enkelt fyld. Køkkenet sikrer den italienske velsmag og fylder menukortet med kvalitetsråvarer; tomatsauce lavet på søde, modne tomater, cremede oste, trøffelolie, italienske skinker, bresaola og friske krydderurter. 

Der er dømt feriestemning, madglæde og en hyggelig restaurantoplevelse, så inviter familien på pizza, skål i italienske øl, røde druer og spis på napolitansk manér, uden bestik. 

 

Pizzaspot med flotte anmeldelser  

Pizzaen er for mange en hyggelig spise, der samler familie og venner rundt om bordet. Foruden at være et populært køkken, vækker det italienske køkken sanserne hos de fleste danskere. 
På Facebook lyder anmeldelserne bl.a.:

"Fantastisk pizza, dejlig stemning og hurtig betjening. Skøn aften ude"

“Lækker kartoffelpizza - så lækker bund , frisk rosmarin - ingen billige løsninger eller overspringshandlinger!”

“Super lækre pizzaer og italiensk øl”

 

Med hvile og bagning for øje

Der er gang i ovnene, fuld fart på gestikuleringen og de italienske gloser. Mens atmosfæren er vibrerende og autentisk, er der skruet ned for temperaturen og arbejdstempoet, når det gælder pizzadejen. I mere end 72 timer har dejen hvilet, blevet vendt og hvilet på ny - og er tricket til den bedste pizzadej, hvis du spørger La Casa Di Antonio - inden den udrulles og bages.

Her laves pizzadejen på en surdejsbase, der giver en unik smag og dejlig sprødhed, når den bages i Scugnizzo Nepoletano-ovnen i godt 90 sekunder.