Testing

Restaurant Komfur

4 flotte stjerner til det franske bistrokøkken - jordnær atmosfære og uformel romantik.

Restaurant Komfur

Midtbyen

4 flotte stjerner til det franske bistrokøkken - jordnær atmosfære og uformel romantik.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjerner og ‘afgjort et besøg værd'
  • ‘Travellers' Choice 2021' på Tripadvisor
  • Uformel romantik

 

Gedigent og gennemført koncept

Restaurant Komfur drives – ligesom søsterrestauranterne Mellemrum og Ombord - efter de 3 kerneværdier: håndværk, hygge og energi, som afspejles i køkkenet, betjeningen og indretningen.

På Restaurant Komfur bruges kræfterne på hvad de er bedst til - god mad og vin - i stedet for formel betjening og fancy præsentationer. Maden følger brasserie-traditionen, med klassisk fransk bistromad af danske råvarer. 

 

4 stjerner for ærlig, fransk velsmag

Århus Stiftidende anmelder Restaurant Komfur til 4 stjerner og konkluderer afsluttende; "...er det klassisk god mad inspireret af det franske bondekøkken, så er det afgjort et besøg værd."

Aarhus Updates madanmelder roser også Komfur, der benævner sit besøg med ordene, piv frækt!, der var vild med menuen og ikke mindst kødet. 
“At Restaurant Komfur skal have en velfortjent anbefaling med på vejen, giver sig selv”. Og uddyber: "Komfuret fungerer perfekt, og der er ikke noget, som skal repareres her."

 

Afslappede rammer

Indretningen er hyggelig med træ interiør, murstensvægge og en stemningsfuld vinkælder, hvor vinreoler indrammer rummet og spreder glæde i glasset. Atmosfæren er jordnær og ligger op til en hyggelig aften.