Testing

Pondus

Michelin anbefaling, Bib Gourmand status og 5 stjerner til Substans' øko-lillesøster.

Pondus

Midtbyen

Michelin anbefaling, Bib Gourmand status og 5 stjerner til Substans' øko-lillesøster.

Derfor skal du spise her:

  • Udmærket med Michelin Guidens Bib Gourmand, 2024
  • Søsterrestaurant til den 1-stjernede Michelin restaurant Substans
  • Økologi og danske produkter
  • 5 stjerner i Århus Stiftstidende

 

Bib Gourmand kåret bistro

Pondus slægter søsterrestauranten, Substans, efter og anbefales i Michelin Guiden 2024. 

Med øje for de lokale, økologiske produkter og indbydende, farverige anretninger til overkommelige gourmetpriser, er Pondus udmærket med Michelin Guidens Bib Gourmand status. En status, der kun gives til restauranter af en særlig høj kvalitet, hvor menukortet stadig er til at betale.

 

Michelin anbefaling og stjerneros

Udover en flot Michelin anbefaling lægger både anmeldere og gæster sig fladt ned og takker for fremragende spiseoplevelser. Århus Stiftstidende giver Pondus 5 stjerner og siger: "Man skal lede rigtigt længe efter bedre value for money i Aarhus end hos Pondus."

Dertil siger et par gæster, bl.a. fra Trustpilot: “Maden var lækker, servicen var i top og vi blev mødt af en behagelig stemning og god behandling.”  og Facebook: 

“Vi bad kokken om at servere, hvad han selv ønskede, og vi blev mildest talt blæst bagover! - Pondus var alt vi håbede på, at det måtte være!”

 

Økologisk dansk på menuen

Pondus vægter de lokaler, økologiske produkter - og retterne må sige at smage derefter. Her spiser du nordisk fra et moderne bistrokøkken med dagfriske råvarer. Fisk og kødudskæringer gør sig på menuen med vegetariske indslag, alt afhængig af dagens indkøbte produkter. 

Drik kølig, frisk vin eller Ebeltoft Gårdbryggeris dugfriske øl til maden. Der er hyggelige bistrofornemmelser, hvor Norden møder Syden med rustikke vægge, vintønder og naturmaterialer.