Testing

Al Meza

Populær brunch & take away restaurant med smagtwists fra det eksotiske Mellemøsten.

Al Meza

Aarhus

Populær brunch & take away restaurant med smagtwists fra det eksotiske Mellemøsten.

Derfor skal du spise her:

  • Du søger andet en bare æg og bacon - brunch med et twist
  • Eksotiske Take Away retter
  • Delevenligt koncept
  • Med smaghints og atmosfære fra det eksotiske Mellemøsten

 

Middelhavs inspireret mad til morgen

Væk sanserne og appetitten til brunchtid med middelhavsfristelser, brunch-klassikere og personlige twists fra Mellemøsten. 

Hos Al Meza byder menukortet på alt fra amerikanske pandekager, røræg og chiagrød, skyr og hjemmelavet granola til ostetallerken, grillet halloumi og eksotiske anretninger som kibbeh meklieh og makanek. 

Råvarerne er friske, og der er smæk på krydderierne og garnituren. Præsentationen af retterne er mindst lige så vigtig og serveres i farverige og forskelligformede skåle og fade. 

 

Et spiseligt, sikkert hit 

Al Meza pifter danskernes klassiske grød og røræg op med hummus, falafel og andre kulinariske fristelser og dagens spice. Twists som brunchanmeldelserne nyder godt af på Facebook:

"Meget hyggeligt sted og god arabisk stemning”

"Virkelig lækker mad, med et bredt udvalg af retter til enhver smag!"

"Fantastisk brunch. Nok den bedste brunch i mit 44-årige liv"

“… Overskuelig menukort, overkommelige priser, hyggelig lille restaurant hvor man sidder tæt, maden er flot anrettet og meget indbydende”


 

Delevenligt koncept, der samler familie og venner

Meze-anretninger er små, delevenlige retter, der kan nydes og deles rundt om bordet. En populær fællesspisning som ses i både Asien, Mellemøsten og det Nordafrikanske kontinent. 

Den familiedrevet restaurant stræber efter dele den arabiske atmosfære og samle familie og venner om det gode brunchbord og vække sanserne. Al Meza sørger for en imødekommende service og indbydende rammer med arabisk inspiration.