Testing

L’estragon

Charmerende lille perle der høster 5 flotte stjerner i JP.

L’estragon

Midtbyen

Charmerende lille perle der høster 5 flotte stjerner i JP.

Derfor skal du spise her:

  • 5 stjerner for at servere ‘fremragende mad’ 
  • Velsmag for den frankofile gæst
  • Miljøbevidst restaurant, der handler bæredygtigt 
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor

 

Økologiske og frankofile goder

I hjertet af Aarhus’ charmerende Latinerkvarter gemmer der sig en lille frankofil perle af en restaurant. I et lille, aflangt lokale med høje, mørke træpaneler og stilig udsmykning  har L'estragon ligget i et par årtier. Her fremtrylles fransk gourmetspise af de bedste danske råvarer fra små, lokale producenter. Og helst af den økologiske slags.  

Dertil gør den bæredygtige tankegang sig også gældende i vinkortet, der både byder på økologiske og biodynamiske druer. 

 

5 stjerner for fransk gourmetspise

L'estragon høster 5 stjerner i Jyllands-Posten"for fremragende mad og betjening”. Ligeledes roses L'estragon i Information og i Århus Stiftstidende kvitterer også med 5 stjerner for at levere velsmag på højt niveau: "Restaurant L'Estragon laver simpelthen bare god mad. At det så er økologisk, er en ekstra bonus.”

Gæsterne selv nævner: "Byens bedste spisested uden den mindste tvivl.” Og "Dejlig og spændende mad en oplevelse værd. Fin betjening”. 

 

Ejer med bæredygtig tankegang

Restauratør Sisse Budtz-Jørgensens passion for bæredygtighed og kvalitet kan spores hele vejen rundt – fra valg af nærværende service til de årstidsafstemte råvare og det økologiske menu- og vinkort, som tilmed har sikret restauranten det økologiske guldmærke.