Testing

L’estragon

Charmerende perle har gennem tiden fået ros for deres smag og 'Fremragende mad'.

L’estragon

Midtbyen

Charmerende perle har gennem tiden fået ros for deres smag og 'Fremragende mad'.

Derfor skal du spise her:

  • Velsmag for den frankofile gæst
  • Miljøbevidst restaurant, der handler bæredygtigt
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor

 

Økologiske og frankofile goder

I hjertet af Aarhus’ charmerende Latinerkvarter gemmer der sig en lille frankofil perle af en restaurant. I et lille, aflangt lokale med høje, mørke træpaneler og stilig udsmykning  har L'estragon ligget i et par årtier. Her fremtrylles fransk gourmetspise af de bedste danske råvarer fra små, lokale producenter. Og helst af den økologiske slags.  

Dertil gør den bæredygtige tankegang sig også gældende i vinkortet, der både byder på økologiske og biodynamiske druer. 

 

Fransk gourmetspise

L'estragon er gennem tiden blevet anmeldt i medierne, hvor der bl.a. er blevet sagt: “Fremragende mad og betjening” og ”Restaurant L'estragon laver simpelthen bare god mad. At det så er økologisk, er en ekstra bonus.”

På Google nævner gæsterne: 

“Dejlig mad og skøn afslappet service med gode anbefalinger”

“Et must i Aarhus”.

“En virkelig skøn aften med utroligt lækre retter og skønne vine”.

 

Ejer med bæredygtig tankegang

Restauratør Sisse Budtz-Jørgensens passion for bæredygtighed og kvalitet kan spores hele vejen rundt – fra valg af nærværende service til de årstidsafstemte råvare og det økologiske menu- og vinkort, som tilmed har sikret restauranten det økologiske guldmærke.