Testing

The Open Kitchen

Følg med i menutilberedningen - flot restaurant med åbent køkken og vibrerende rammer.

The Open Kitchen

Midtbyen

Følg med i menutilberedningen - flot restaurant med åbent køkken og vibrerende rammer.

Derfor skal du spise her:

  • Gennemsigtigt koncept - følg kokken i restaurantens open-kitchen
  • Grillet kvalitetskød og friskfanget fisk og skaldyr
  • Veludført restaurantoplevelse med atmosfære og velsmag

 

Åbent køkken og sydeuropæiske konstellationer

The Open Kitchen byder på et kvalitetspræget koncept med kig til kokken i køkkenet, nærværende servicering og uformel, vibrerende atmosfære. 

Menuen dikteres af sydens noter med råvarer i sæson, hvortil fokus og energien lægges i saftige steaks og friskfanget fisk og skaldyr i forskellige afskygninger. 

Nyd kokkens favoritter, fisk på ben eller en grillet bøf af enten dansk, australsk eller sydamerikansk opdræt, som serveres med pommes frites, grønne sides og saucer. 

 

Hot spot med varme anbefalinger 

De flotte gæsteanmeldelser står i kø på TripAdvisor. Der er ingen tvivl om, at The Open Kitchen drager med deres høje standarder:

“Vi blev mødt med lækker mad og sindssyg god betjening, hvilket lagde en perfekt bund på en god aften. Kan helt klart anbefales!”

“Meget imødekommende personale. Flot indretning."

“Vi fik en virkelig lækker 3 retters menu med tilhørende vi menu og alt spillede bare.”

“Kødet smeltede på min tunge. Kunne ikke være bedre”

 

Stemningsfuld atmosfære

Træd indenfor i indbydende, nordiske rammer med et strejf af brasserie-livet med kakler, spejle og dæmpede farver i blå og brune nuancer. Stolene er læderbetrukne, kobber og træ er gennemgående og både borddækning og belysning lægger op til en uformel, men hyggelig og romantisk aften.

Som i mange hjem er køkkenet centrum for at samle venner og familien. The Open Kitchen stræber efter at skabe samme følelse og inviterer sine gæster til at kigge kokken over skulderen, med kig til det store køkken. Følg med i dagens tilberedning og nyd fællesskabet.