Testing

Two Socks Århus

Hjemmelavede Gin & Tonic opskrifter, med mere end 100 forskellige gins fra hele verden

Two Socks Århus

Aarhus

Hjemmelavede Gin & Tonic opskrifter, med mere end 100 forskellige gins fra hele verden

Derfor skal du vælge denne bar:

  • 170 hjemmelavede Gin & Tonic opskrifter
  • For både den erfarne og nye i ginuniverset
  • Fokus på autencitet, kvalitet og håndværk
  • Placeret på Klostertorvet i hjertet af Århus
  • Deres bar på Christianshavn har fået 4 hjerter i Politiken

 

Noget for alle

Med et imponerende udvalg af mere end 100 forskellige luksus- og premium-gins fra hele verden, tilbyder Two Socks noget for enhver smag. Uanset om du er ny i gin-universet eller en erfaren gin-entusiast er Two Socks klar til at guide dig gennem unikke smagsoplevelser med Gin & Tonic.

David Dyrholm fra Politiken har besøgt Two Socks' bar på Christianshavn - han giver 4 hjerter og skriver følgende i sin anmeldelse: ''min makker og jeg kunne efter besøget konkludere, at vi aldrig før har smagt så vidt forskellige G&T’er med så forskellige smagsudtryk som her.''

 

Autenticitet og historie

Two Socks er dedikeret til autenticitet, kvalitet og håndværk, som afspejler sig både i baren og i de serverede drinks. De udvikler og sammensætter selv unikke Gin & Tonic opskrifter, som respekterer og fremhæver ginnens oprindelige smagsnuancer og serverer samtidig også luksus-gins rent, så du kan prøve den helt ægte smag af gin. 

Udover at servere enestående drinks, deler personalet også gerne fascinerende anekdoter om de forskellige gins og deres håndværk.

 

Rustikke og uformelle omgivelser

Two Socks ginbar er bygget med simple, rustikke og autentiske lokaler. Trævægge lavet af genanvendte norske traller og håndlavede borde bidrager til en rolig, trendy og indbydende atmosfære, hvor enhver er velkommen til at opleve en fuldt autentisk ginoplevelse.