Testing

Mellemrum

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi - 5 stjerner i Jyllands-Posten.

Mellemrum

Midtbyen

Tidl. landsholdskok bag uprætentiøs, nordisk gastronomi - 5 stjerner i Jyllands-Posten.

Derfor skal du spise her:

  • 5 stjerner for hyggen og håndværket
  • Tidligere landsholdskok og ‘Årets kok 2016’
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor
  • Til de nordiske smagsløg

 

Fuldendt madpause og stjernekok

Restaurant MellemRum har, som navnet antyder, ambitioner om at tilbyde gæsterne et lille mellemrum hvor hverdagens gøremål glemmes for en stund, for i stedet at mad, vin og hyggeligt samvær er i fokus. 

Stjernekokken, Mikkel Laursen, er atter tilbage bag MellemRums gryder. Den tidligere landsholdskok og 'Årets kok 2016' sørger for det gode, klassiske håndværk på tallerkenen. Maden smager, laves fra bunden af, tilsættes en portion personlighed og serveres af kærkommen betjening. 

 

5 stjerner fra glade og mætte madanmeldere

MellemRum tildeles 5 flotte stjerner af Jyllands-Posten, som især fremhæver den gode service og gennemgående velsmag og afsluttende konkluderer ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”.

Andre lokale medier som Aarhus Lokalavis, både roser og anbefaler også en middag på Restaurant MellemRum på hyggelige Fredens Torv.

 

Nærvær og nordisk fauna

Du finder MellemRum i hjertet af Aarhus på Fredens Torv. Træd indenfor og mærk en afslappet atmosfære med imødekommende personale, der sørger for en hjemlig stemning. 

MellemRum centrerer deres kræfter på det gode håndværk rundt om og på bordet, fremfor at spenderer en formue på designermøbler og fornemt porcelæn. Dog sidder du i lyse, indbydende rammer med nordisk-inspirerede detaljer.