Testing

Mellemrum

Uprætentiøs, nordisk gastronomi og kærlighed til håndværket i hjertet af Aarhus. 5 stjerner i JP.

Mellemrum

Midtbyen

Uprætentiøs, nordisk gastronomi og kærlighed til håndværket i hjertet af Aarhus. 5 stjerner i JP.

Derfor skal du spise her:

  • 5 stjerner for hyggen og håndværket 
  • Travellers' Choice 2020 på TripAdvisor
  • Til de nordiske smagsløg

 

En velsmagende og fuldendt pause 

Restaurant Mellemrum har, som navnet antyder, ambitioner om, at tilbyde gæsterne et lille mellemrum hvor hverdagens gøremål glemmes for en stund og mad, vin og hyggeligt samvær i stedet for er i fokus. Denne ambition realiserer de gennem deres værdier: håndværk, hygge og energi, som gør et besøg på Mellemrum til en fuldendt oplevelse.

 

5 stjerner fra glade og mætte madanmeldere

Mellemrum tildeles 5 flotte stjerner af Jyllands-Posten, som især fremhæver den gode service og gennemgående velsmag og afsluttende konkluderer ”en aften, der alt i alt var helt, som man kunne håbe”.

Andre lokale medier som Aarhus Lokalavis, både roser og anbefaler også en middag på Restaurant Mellemrum på hyggelige Fredens Torv.

 

Personligt køkken med nordisk fauna

Du finder Mellemrum i hjertet af Aarhus på Fredens Torv. Her kreerer de kompetente kokke nordisk gastronomi med en personlig tilgang. Kokkenes kærlighed til håndværket udtrykkes gennem elegante anretninger, som er en fryd for både øje og gane. Og det er også på disse parametre, Mellemrum centrerer deres kræfter, fremfor at spenderer en formue på designermøbler og fornemt porcelæn.