Testing

Faust Deli

Spansk tapas, bocadillos sandwich og sangria hos uformel deli ved Åen.

Faust Deli

Midtbyen

Spansk tapas, bocadillos sandwich og sangria hos uformel deli ved Åen.

Derfor skal du spise her:

  • Spansk tapas
  • Deli med specialimporterede delikatesser
  • Spis ved Åen
  • Uformelt og atmosfærefyldt spisested

 

Autentisk spansk deli 

Der er middelhavssmage og spansk tapas på menuen hos Faust Deli. Besøg Åens spanske darling - et uformelt spisested, der stiller sulten fra formiddag til sen aften. Her kan du sætte tænderne i bocadillos sandwich, skåle i sangria og få små tapasanretninger.

De serverer bl.a. charcuteri med cornichoner, sydeuropæiske oste, Romesco dip, paté, padrons og patatas bravas, sortfodsskinke, sardiner, marinerede muslinger og lune hvidløgs-tigerrejer med aioli.

 

Farverig spanier med gode oplevelser

Skinner solen, besættes den brostenbelagte udendørsplads med å-udsigt hurtigt. Indenfor er der god stemning og glade farver. Pink og gul er gennemgående i Faust Delis indretning. Spanske landskaber er skabt med pensel, men også stole og vægge har fået et farverigt pift. Faust Deli lyser op med pink neon og er et charmerende friskt pust. Serviceringen er smilende og på Dinnerbooking siges der bl.a.:

"Rigtig hyggeligt sted, god mad og rigtig god service!"

"Bare som sidst, endnu en rigtig god oplevelse!"

"Bare venlig, frisk og smilende service".

 

Spisested og delikatesseshop

Vækker de spanske delikatesser noget i dig, kan du også købe take away eller tage på indkøb i Faust Delis hyggelige butiks-hjørne. Her finder du specialimporterede delikatesser som paté, oste, oliven og fine små konservesdåser med f.eks. blæksprutte eller boquerones: syltede, hvide ansjoser.