City

Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Guide 2020: 13 populære restauranter på Vesterbro med 1/3 skåret af prisen

Guide 2020: 13 populære restauranter på Vesterbro med 1/3 skåret af prisen

Find håndplukkede restauranter på Vesterbro med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Som nr. 4 på den hypede Thrillists list over top 10 hipsterkvarterer i verden, finder du Vesterbro i København. Bydelen har med byfornyelsen, der begyndte i 90’erne, fået et charmende ansigtsløft, som har forvandlet Vesterbro fra arbejderkvarter, med tilhørende red light district, til et af de mest hippe områder i København i dag. På Vesterbro er det ikke ualmindeligt at finde sexshops, eksperimenterende kunstgallerier og high-end restauranter side om side. 

Fra kalvebod brygges lange strandpromenade, til Carlsbergbyens storslåede byggerier, til Tivolis sæsonpyntede forlystelser, til Kødbyens innovative atmosfære, har Vesterbro noget for enhver smag - og pengepung. Det gælder i særdeleshed udbuddet af spiseoplevelser på Vesterbro. Biodynamiske hipstercaféer suppleres af japansk streetfood og specialølbarer, mens kød-passionerede spiserier smider kød i din cocktail. 
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Vesterbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Vesterbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Bodil, Vesterbro

I en lille, ældre beboelsesejendom på Vesterbro har chefkok Serban Mihai - med et CV der bl.a. inkluderer Noma, Nimb og Rambla Bar & Grill - nu sat sig for, at nytænke ny nordisk med ekstra smag. Det gøres ved hjælp af syltning, marinering og sous vide, foruden fokus på sæsonens vekslende, friske råvarer. 

Med plads til kun 24 gæster, er stemningen er intim og nærværende. Det underbygges af den uformelle, dog stilrene indretning: vinflasker i varierende højder dekorerer væggene, akkompagneret af upolerede gulve og minimalistisk interiør. 

Restaurant Bodil har fået flot anmelderros - bl.a. 4 stjerner i Politiken - for kombinationen og fusionen af intimitet og innovation. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BODIL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Vesterbro Vinstue, Vesterbro

Med vin importeret direkte fra vinmarkerne og middelhavsinspireret kvalitetskøkken med udgangspunkt i sæsonens nordiske, friske råvarer, tilbyder Restaurant Vesterbro Vinstue et unikt åndehul på Istedgade. Selvom vinen - som navnet angiver - er omdrejningspunktet for besøget og smagsoplevelsen, er der plads til både connoisseur og nybegynder hos Vesterbro Vinstue. Indretningen er delikat og stemningen afslappet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD

 

Restaurant LêLê, Vesterbro

Hvad der startede som et mindre familieforetagende i 2003, er nu en af Skandinaviens største og mest anmelderroste vietnamesiske restauranter. Restaurant LêLê på Vesterbro serverer enkle, smagsfulde vietnamesiske retter, som tilfredsstiller alle smagsløg - og madanmeldere. Retterne veksler mellem det bløde, sprøde, sure, søde. 

Hjernen bag LêLê, er Anh Lê, der selv er vokset op med fingrene nede i den ægte, vietnamesiske køkkentradition, og nu har bragt den til live i Danmark. Hun ankom med sin familie som bådflygtning som 6-årig, og har formået ikke kun at lære sprog og danske normer, men bidraget til at udvikle og udvide danskernes syn på det asiatiske køkken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LÊLÊ MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nose2Tail Meatpacker, Vesterbro

I en af Kødbyens tidligere produktionsbygninger på Vesterbro, har Restaurant Nose2Tail meatpacker nu slået sig ned. Bygningen fyldes dog stadig med kød, nu i tilberedt form. Køkkenchef Martin Sahlholdt disker nemlig hver aften op med velsmagende retter, hvor kødet kommer fra 100% fritgående kvæg.

En gang om ugen sættes et helt dyr på spyd, og tilberedes på alskens kreative måder, indtil kun skroget er tilbage. Med andre ord er ideen om bæredygtig spise og madlavning i centrum hos Restaurant Nose2Tail Meatpacker på Vesterbro. 

Lillefredag og aftenerne herefter, forvandles restauranten til FRIENDS BAR, hvor der bidrages til velsmagen på tallerkenen med friske, nytænkende cocktails. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Public, Vesterbro

På Halmtorvet, tæt på det pulserende kød distrikt, Kødbyen, får du en autentisk spiseoplevelse, der byder på lækre italienske delikatesser. ”The Italian social dining bar” høster 4 flotte stjerner I Berlingske, bl.a. for sin kreativitet i køkkenet, hvor inspiration hentes fra støvlelandets forskellige egnsretter.

Public byder på stemningsfulde rammer - spis og nyd italienske dråber dejlig tilbagelænet og tag en sludder med personalet om de italienske delikatesser, der nøje udvælges og importeres hjem fra Italien. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC MED EARLY BIRD

 

Restaurant Osteria Alfredo, Vesterbro

Danskerne kan meget, men at lave Michelin-anbefalede pizzaer bør vi lade italienerne om. En af dem er Alfredo, som er født og opvokset i den napolitanske region Campagnia i Italien, der er hjemsted for netop pizzaen.

Alfredo er nu bosat i Danmark med sin danske kone, og sammen står de bag den anmelderroste Osteria Alfredo Blu på Vesterbro.

Ideen bag Osteria Alfredo er - som ordet 'Osteria' angiver - god mad, serveret i uformelle og hyggelige omgivelser, med afslappet stemning. Besøgende skal føle, at de får en autentisk italiensk helhedsoplevelse med hjem. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO EARLY BIRD

 

Restaurant Le Basilic, Vesterbro

Med en fortid på nogle af Københavns bedste og mest anmelderroste restauranter, har køkkenchef Sébastien Jacques nu begivet sig ud i et nyt køkkeneventyr, der trækker på hans franske rødder: Restaraunt Le Basilic. Her er fokus på at frembringe autentiske franske retter og stemning.

Hos Le Basilic skal maden nemlig ikke kun smages, men sanses. Elegancen, perfektionismen og autentciteten er gennemgående fra indretning til menukort til valg af blød, fransk jazz. Der kæles kompromisløst for hver enkelt ret, så alle gæster får en fuldendt spiseoplevelse. Derfor har bl.a. AOK drysset hele 4 stjerner ud over Le Basilic, efter en aften med fransk forkælelse og (for)trylleri. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BASILIC EARLY BIRD

 

Restaurant Mangal, Vesterbro

“Mangal” betyder “at grille” på tyrkisk. Det er præcis hvad maden bliver på restaurant Mangal. Ved at tilberede maden på grill, frembringes og fremmes de autentiske smage fra det tyrkiske køkken, hvilket er med til at skabe en gennemført, sanselig spiseoplevelse. Hertil kommer kølige, tyrkisk-inspirerede cocktails, en udpræget råvarespekt og moderne, skandinavisk interiør. Sidstnævnte bidrager til at placere og nytænke den tyrkiske spiseoplevelse i nordiske rammer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL EARLY BIRD

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Prøv det traditionelle, kinesiske social dining koncept - hot pot - på restauranten af samme navn, Hot Pot Republic. Her introducerer den kinesiskfødte ejer, Fanshuang, som den første, københavnerne til hvad der bedst kan beskrives som den asiatiske pendant til den velkendte fondue.

Gæsterne deler friske ingredienser fra sprøde grøntsager til tyndskåret kød og nudler, og tilbereder selv råvarerne i en gryde med velsmagende supper midt på bordet. Oplev hot pottens magi og få et indblik i den kinesiske gastronomi på Hot Pot Republic!

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC EARLY BIRD

 

Restaurant IBU, Vesterbro

På IBU kan du tage dine smagsløg på en lille gastronomisk rejse mod sydøstasiatiske destinationer. Maden er nemlig inspireret af bl.a Malaysia og Singapore, der kulminerer i et asiatisk fusionskøkken, dog med nordiske touch. 'IBU' betyder 'mor' på malaysisk og indikerer, at inspirationen i høj grad stammer fra asiatiske gadekøkkener og familieopskrifter.

IBU er vinder af Exotic/Spicy restaurant 2018, udstedt af Den Danske Spiseguide, samt nomineret til Årets Nye Restaurant i både White Guide og AOK.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ IBU EARLY BIRD

 

Restaurant MØR, Vesterbro

MØR er placeret i oplagte rammer i Kødbyen, og byder på grillede fristelser af nuanceret art. Ild, røg og kul er de gængse tilberedningsformer i restauranten, og både kvalitetskvæg, fjerkræ, fisk og grøntsager grilles mørt, saftigt og lækkert.

Grillen er placeret som et gastronomisk alter til skue i det åbne køkken, så gæsterne kan følge med og dufte de grillede noter. Til at styre de dansende flammer står chefkok Thomas Lund, der før har stået i køkkenet på Michelin-restauranten Studio.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR  EARLY BIRD

 

Restaurant Øl & Brød, Vesterbro

Anbefalet i Michelin-guiden og den danske White Guide, samt nomineret til Byens Bedste af AOK i 2015, udmærker Øl & Brød sig på den danske restaurantscene. Ikke nok med det er hjernen bag Restraurant Øl & Brød på Vesterbro også den verdenskendte danske mikrobrygger Mikkel Borg Bjergsø - alias Mikkeller - der ligeledes står bag successerne Mikkeller Bar, Mikkeller & Friends og Warpigs.  

Hos Restraurant Øl & Brød er fundamentet den klassiske og traditionelle madtradition, som moderniseres og prydes med ingredienser fra alverdens verdenshjørner. Råvarerne er sæson- og kvalitetsorienterede. 

Indretningen følger inspirationen fra det traditionelle danske. Det er som at træde ind i hjemlige, uformelle omgivelser hos restaurant Øl & Brød på Vesterbro. Og ligesom familiefrokosten ofte akkompagneres af øl og snaps, tilbyder Restaurant Øl & Brød også det bedste til ganen - fra især Mikkeller - som supplement til gourmet-smørrebrøddet. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ Øl & BRØD MED EARLY BIRD

 

Byliv på boulevarden

Vesterbro er byliv på boulevarden. Vesterbro har kant og smager af moderne storbylivsstil på godt og ondt. I Kødbyen, som tidligere var centrum for kødproduktion i Danmark, transformeres slagtehaller til fancy natklubber og eksklusive gallerier, mens leverpostejfabrikker omdannes til cocktail- og tapasbarer. Ved Skydebanehaven - hvor kongen førhen skød efter importerede papegøjer og skudhullerne stadig kan anes i murværket - kan du nu nyde både siciliansk is og japansk ramen. På Sønder Boulevard, som tidligere var domineret af trafik og prostituterede, spiller beborere i nærområdet nu bordtennis og afholder loppemarkeder. 

Selvom Vesterbro har gennemgået en omfattende byfornyelse, og en omsiggribende gentrificering har fundet sted, er de gamle rester af Vesterbro dog ikke helt forsvundet fra gadebilledet. Om aftenenen på Istedgade kan du stadig opleve øvre middelklassepar på vej til og fra restauranter, passere forbi jævnaldrende prostituerede i gadehjørnerne. Stripklubber og sexbutikker ligger fortsat side om side med hippe cafeer og specialølbarer.  

Vesterbro er med andre ord en vin i sin spæde modning; det er en bydel i stadig forandring, hvor bybilledet og befolkningssammensætningen aldrig er status-quo. 

Hvis du er mere til nabo-områderne, guider vi også til restauranter her: Restauranter i Indre By, restauranter på Frederiksberg og restauranter på Christianshavn.

early bird nyhedsbrev

 

10% TIL NYE KUNDER

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranter, og få 10% på dit første køb.

Gælder kun for nye kunder.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

 

Kvalitet med Early Bird

 

Vi sætter en ære i glade kunder og god kundeservice, og er meget stolte af at blive bedømt til ’Fremragende’ på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter & barer

Vi tager kvalitet seriøst. Derfor takker vi nej til restauranter hver uge, da vi kun ønsker at guide til gode oplevelser.

Rigtige normalpriser

Vi kontrollerer altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores gæster, for at sikre at alle restauranterne gør deres bedste.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

 

early bird trustpilot


Sabine Grønbæk, København

 

early bird trustpilot


Ulrik Demuth, København

 

early bird trustpilot


Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

 

 

Over 200.000 har allerede booket via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

 

Hent vores gratis app

Spontane spise- og baroplevelser lige ved hånden.
Book på farten. Betal nemt med MobilePay.

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

 

 • early bird politiken ibyen
 • early bird politiken aok
 • early bird børsen
 • early bird cover
 • ekstrabladet
 • early bird euroman
 • early bird tv2
 • early bird information
 • early bird ivækstprisen
 • early bird jyllands posten
 • Mad og venner
 • early bird metroxpress
 • early bird femina
 • early bird søndagsavisen
 • early bird tv2
 • early bird woman
 • early bird trines wardrope
 • early bird bungalow5
 • early bird emily soloman
 • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk