Book et bord i aften og få 1/3 i last minute afslag på 75 af de bedste restauranter
i København & Aarhus.

Se mere om Early Bird

Restauranter Vesterbro - 10 suveræne "value for money" restauranter!

Restauranter Vesterbro - 10 suveræne "value for money" restauranter!

Leder du efter gode og prisvenlige restauranter på Vesterbro? Restaurant-tjenesten Early Bird guider dig til håndplukkede populære restauranter på Vesterbro. Du får tilmed altid 1/3 skåret af prisen, når du booker bord via EarlyBird.dk

Læs mere om Early Bird konceptet her

Som nr. 4 på hypede Thrillists list over top 10 hipsterkvarterer i verden, finder du Vesterbro i København. Bydelen har med byfornyelsen, der begyndte i 90’erne, fået et charmende ansigtsløft, som har forvandlet Vesterbro fra arbejderkvarter, med tilhørende red light district, til et af de mest hippe områder i København i dag. På Vesterbro er det ikke ualmindeligt at finde sexshops, eksperimenterende kunstgallerier og high-end restauranter side om side. Fra kalvebod brygges lange strandpromenade, til Carlsbergbyens storslåede byggerier, til Tivolis sæsonpyntede forlystelser, til Kødbyens innovative atmosfære, har Vesterbro noget for enhver smag - og pengepung. Det gælder i særdeleshed udbuddet af spiseoplevelser på Vesterbo. Biodynamiske hipstercafeer suppleres af japansk streetfood og specialølbarer, mens kød-passionerede spiserier smider kød i din cocktail. 

Se her hvilke restauranter på Vesterbro, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Vesterbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Vesterbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

Restaurant Bodil

I en lille, ældre beboelsesejendom på Vesterbro har chefkok Serban Mihai - med et CV der bl.a. inkluderer Noma, Nimb og Rambla Bar & Grill - nu sat sig for, at nytænke ny nordisk med ekstra smag. Det gøres ved hjælp af syltning, marinering og sous videt, foruden fokus på sæsonens vekslende, friske råvarer. 

Med plads til kun 24 gæster, er stemningen er intim og nærværende. Det underbygges af den uformelle, dog stilrene indretning: vinflasker i varierende højder dekorerer væggene, akkompagneret af upolerede gulve og minimalistisk interiør. 

Restaurant Bodil har fået flot anmelderros - bl.a. 4 stjerner i Politiken - for kombinationen og fusionen af intimitet og innovation. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT BODIL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Vesterbro Vinstue

Med vin importeret direkte fra vinmarkerne og middelhavsinspireret kvalitetskøkken med udgangspunkt i sæsonens nordiske, friske råvarer, tilbyder Restaurant Vesterbro Vinstue et unikt åndehul på Istedgade. Selvom vinen - som navnet angivet - er omdrejningspunktet for besøget og smagsoplevelsen, er der plads til både connoisseur og nybegynder hos Vesterbro Vinstue. Indretningen er delikat og stemningen afslappet.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD

 

Restaurant LêLê

Hvad der startede som et mindre familieforetagende i 2003, er nu en af Skandinaviens største og mest anmelderroste vietnamesiske restauranter. Restaurant LêLê på Vesterbro serverer enkle, smagfulde vietnamesiske retter, som tilfredsstiller alle smagsløg - og madanmeldere. Retterne veksler mellem det bløde, sprøde, sure, søde. 

Hjernen bag LêLê, er Anh Lê, der selv er vokset op med fingrene nede i den ægte, vietnamesiske køkkentradition, og nu har bragt den til live i Danmark. Hun ankom med sin familie som bådflygtning som 6-årig, og har formået ikke kun at lære sprog og danske normer, men bidraget til at udvikle og udvide danskernes syn på det asiatiske køkken. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT LÊLÊ MED EARLY BIRD

 

Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER

I en af Kødbyens tidligere produktionsbygninger på Vesterbro, har Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER nu slået sig ned. Bygningen fyldes dog stadig med kød, nu i tilberedt form. Køkkenchef Martin Sahlholdt disker nemlig hver aften op med velsmagende retter, hvor kødet kommer fra 100% fritgående kvæg.

En gang om ugen sættes et helt dyr på spyd, og tilberedes på alskens kreative måder, indtil kun skroget er tilbage. Med andre ord, er ideen om bæredygtig spise og madlavning i centrum hos Restaurant NOSE2TAIL MEATPACKER på Vesterbro. 

Lillefredag og aftenerne herefter, forvandles restauranten til FRIENDS BAR, hvor der bidrages til velsmagen på tallerkenen med friske, nytænkende cocktails. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOSE2TAIL MEATPACKER MED EARLY BIRD

 

 

Restaurant Karma Sushi Kødbyen

Sushi er blevet hverdag i Danmark. Men det betyder ikke, at sushi er blevet kedeligt og smagløst. Især ikke hos Restaurant Karma Sushi på Vesterbo. Her får du sushi af übberste kvalitet, som både er en fryd for øje og gane. 

Beliggende i en af Kødbyens forhenværende slagterier, formår Karma Sushi at  fusionere asiatisk køkkentradition med dansk historie. Noget, der ikke kun er synligt i indretningen, men også i selve sushien. Karma Sushi på Vesterbro tilbyder nemlig fusionssushi i gourmetklassen. Et koncept, der har gjort restauranten kendt i hele Danmark. Den hæver sig op over 'standard' sushi-restauranterne, og byder på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Øl & Brød

Anbefalet i Michelin-guiden og den danske White Guide, samt nomineret til Byens Bedste af AOK i 2015, udmærker Øl & Brød sig på den danske restaurantscene. Ikke nok med det er hjernen bag Restraurant Øl & Brød på Vesterbro også den verdenskendte danske mikrobrygger Mikkel Borg Bjergsø - alias Mikkeller -, der ligeledes står bag successerne Mikkeller Bar, Mikkeller & Friends og Warpigs.  

Hos Restraurant Øl & Brød er fundamentet den klassiske og traditionelle madtradition, som moderniseres og prydes med ingredienser fra alverdens verdenshjørner. Råvarerne er sæson- og kvalitetsorienterede. 

Indretningen følger inspirationen fra det traditionelle danske. Det er som at træde ind i hjemlige, uformelle omgivelser hos Restaurant Øl & Brød på Vesterbro. Og ligesom familiefrokosten ofte akkompagneres af øl og snap, tilbyder Restaurant Øl & Brød også det bedste til ganen - fra især Mikkeller - som supplement til gourmet-smørrebrøddet. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ Øl & BRØD MED EARLY BIRD

 

Restaurant Osteria Alfredo

Danskerne kan meget, men at lave Michelin-anbefalede pizzaer bør vi lade italienerne om. En af dem er Alfredo, som er født og opvokset i den napolitanske region Campagnia i Italien, der er hjemsted for netop pizzaen.

Alfredo er nu bosat i Danmark med sin danske kone, og sammen står bag den anmelderroste Osteria Alfredo Blu på Vesterbro.

Ideen bag Osteria Alfredo er - som ordet 'Osteria' angiver - god mad, serveret i uformelle og hyggelige omgivelser, med afslappet stemning. Besøgende skal føle, at de får en autentisk italiensk helhedsoplevelse med hjem. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO EARLY BIRD

 

Forsyningen Bar

Autentisk pubstemning i moderne omgivelser. Det er hovedingredienserne hos Forsyning Bar - foruden et spændende og specialiseret udvalg af lokalbrygget øl fra bl.a. Nørrebro-bryggeriet BRUS og egenproducerede gyldne dråber fra Wire Brewing Co. Lokalbryg akkompagneres af ærlige, vellavede retter fra Marius Klepacz, kok og partner, med over 20 års erfaring bag gryderne. Retterne er inspireret af de skiftende årstider og tilpasset udvalget af øl på Forsyning Bar. 

Bag Forsyning Bar står skaberne af anmelderoste Restaurant Kung Fu på Nørrebro og Vesterbro. Samme råvarerespekt og sans for detaljer videreføres derfor hos Forsyning Bar, selvom konceptet nu er nordisk i sit udgangspunkt. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FORSYNINGEN BAR EARLY BIRD

 

Restaurant Le Basilic

Med en fortid på nogle af Københavns bedste og mest anmelderroste restauranter, har køkkenchef Sébastien Jacques nu begivet sig ud i et nyt køkkeneventyr, der trækker på hans franske rødder: Restaraunt Le Basilic. Her er fokus på at frembringe autentiske franske retter og stemning.

Hos Le Basilic skal maden nemlig ikke kun smages, men sanses. Elegancen, perfektionismen og autentciteten er gennemgående fra indretning til menukort til valg af blød, fransk jazz. Der kæles kompromisløst for hver enkelt ret, så alle gæster får en fuldendt spiseoplevelse. Derfor har bl.a. AOK drysset hele 4 stjerner ud over Le Basilic, efter en aften med fransk forkølelse og (for)trylleri. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE BASILIC EARLY BIRD

 

Restaurant Mangal

“Mangal” betyder “at grille” på tyrkisk. Det er præcis hvad maden bliver på Restraunt Mangal. Ved at tilberede maden på grill, frembringes og fremmes de autentiske smage fra det tyrkiske køkken, hvilket er med til at skabe en gennemført, sanselig spiseoplevelse. Hertil kommer kølige, tyrkisk-inspirerede cocktails, en udpræget råvarespekt og moderne, Skandinavisk interiør. Sidstnævnte bidrager til at placere og nytænke den tyrkiske spiseoplevelse i nordiske rammer. 

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL EARLY BIRD

 

Byliv på boulevarden

Vesterbro er byliv på boulevarden. Vesterbro har kant og smager af moderne storbylivsstil på godt og ondt. I Kødbyen, som tidligere var centrum for kødproduktion i Danmark, transformeres slagtehaller til fancy natklubber og eksklusive gallerier, menss leverpostejfabrikker omdannes til cocktail- og tapasbarer. Ved Skydebanehaven - hvor kongen førhen skød efter importerede papegøjer og skudhullerne stadig kan anes i murværket - kan du nu nyde både siciliansk is og japansk ramen. På Sønder Boulevard, som tidligere var domineret af trafik og prostituterede, spiller beborere i nærområdet nu bordtennis og afholder loppemarkeder. 

Selvom Vesterbro har gennemgået en omfattende byfornyelse, og en omsiggribende gentrificering har fundet sted, er de gamle rester af Vesterbro dog ikke helt forsvundet fra gadebilledet. Om aftenenen på Istedgade kan du stadig opleve øvre middelklassepar på vej til og fra restauranter, passere forbi jævnaldrende prostituerede i gadehjørnerne. Stripklubber og sexbutikker ligger fortsat side om side med hippe cafeer og specialølbarer.  

Vesterbro er med andre ord en vin i sin spæde modning; det er en bydel i stadig forandring, hvor bybilledet og befolkningssammensætningen aldrig er status-quo. 

early bird nyhedsbrev

 

Gå ikke glip af nye restauranter

Få vores ugentlige nyhedsbrev om nye spændende restauranttilbud.

 

Sådan bruger du Early Bird

 

saadan bruger du early bird

VÆLG BY

Vælg den by du ønsker at spise i. Vi samarbejder med +75 restauranter i København og Aarhus.

 

saadan bruger du early bird

VÆLG RESTAURANT

Du kan vælge blandt de restauranter, som har valgt at tilbyde borde til i aften - alle med 1/3 skåret af prisen.

Læs mere om konceptet  

 

saadan bruger du early bird

BOOK BORD

Book og betal for bordet her på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

 
early bird kobenhavn aarhus

SE RESTAURANTER MED LEDIGE BORDE TIL I AFTEN

 

Kvalitet med Early Bird

Vores kunder skal være glade. Derfor er vi stolte af at blive bedømt til 'Fremragende' på Trustpilot.

early bird trustpilot

Håndplukker restauranter

Vi udvælger restauranter af høj kvalitet og sørger for, der er lidt til enhver smag og pengepung.

Rigtige menuer - rigtige priser

Vi tjekker altid, at menuerne stemmer med normalprisen, og at du får 1/3 skåret af prisen.

 

Feedback fra vores gæster

Vi indsamler hele tiden feedback fra vores kunder for at sikre, at alle får gode spiseoplevelser.

 

early bird trustpilot

early bird trustpilot

early bird trustpilot

Rigtig god oplevelse

Bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet Earlybird - nemt bekvemt og lige til, at gå til. Det tiltaler mig meget, at jeg blot kunne have kvitteringsnummeret med på sms.

Hurtigt, nemt og billigt

Alt foregik uden problemer og bekræftelse landede med det samme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte Earlybird!

Super fedt koncept

Systemet kører fremragende, og restauranterne mere end lever op til løfterne. Det bliver en fast bestanddel af vores restauranthverdag fremover.

early bird trustpilot

Sabine Grønbæk, København

early bird trustpilot

Ulrik Demuth, København

early bird trustpilot

Steen Rasmussen, Aarhus

 

 

Over 200.000 har allerede booket bord via Early Bird

Følg os på Facebook og bliv inspireret.

 

 

early bird app

 

Hent vores gratis app

Spontane spiseoplevelser - lige ved hånden.
Book bord på farten. Betal nemt med MobilePay.

 

App Store      Google Play

app iphone android early bird restauranter

 

"Early Bird gør spontane restaurantbesøg billigere."

 

"Vi er vilde med det nye website Earlybird.dk"

 

"Restauranterne tilhører gruppen af bedre restauranter i København."

early bird politiken

early bird eurowoman

early bird gastromand

 

 

  • early bird politiken ibyen
  • early bird politiken aok
  • early bird børsen
  • early bird cover
  • ekstrabladet
  • early bird euroman
  • early bird tv2
  • early bird information
  • early bird ivækstprisen
  • early bird jyllands posten
  • Mad og venner
  • early bird metroxpress
  • early bird femina
  • early bird søndagsavisen
  • early bird tv2
  • early bird woman
  • early bird trines wardrope
  • early bird bungalow5
  • early bird emily soloman
  • early bird berlingske

 

early bird instagram

Del din oplevelse på Instagram

#earlybirddk       @earlybirddk