Opdateret 22.04.2022

Vinbarerne blomstrer op i København og er et godt samlingspunkt for daten eller et møde mellem f.eks. gode kollegaer og venner. Find inspiration til de bedste vinbarer i København og få 1/3 skåret af prisen med Early Bird.

Early Bird guider dig til nogle af de bedste vinbarer i København, hvor du er sikret kvalitet i glasset til fordelagtige priser. 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste vinbarer i København. Se guiden nedenfor og bliv inspireret til de hyggelige og også billige vinbarer i København, hvor du altid får 1/3 skåret af prisen.

Find f.eks. en spansk vinbar i indre by eller gå på jagt efter byen bedste drue med en ven eller kollega.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!


 

Kester Thomas - God vinbar

Gå på opdagelse i druernes verden hos Kester Thomas.
Restaurant website


Den lille hyggelige bar, Kester Thomas, byder på et anderledes koncept baseret på kærligheden til champagne og cocktails. Her kan du smage spændende champagner og cocktails af høj kvalitet, hvortil udvalget af champagne, på glas fra små producenter, hyppigt skiftes.
Nyd et glas vin, to eller et par liflige bobler til de jazzede toner fra anlægget. Her er der ægte, afslappet soulstemning.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KESTER THOMAS MED EARLY BIRD

 

TAPS Winebar - én af Københavns bedste vinbarer

Nyt koncept med 80 selvtapnings-vine og tapas.
Restaurant website


TAPS vinbar i København, indre by, frister med nyt vin koncept. Smag og udvid dit kendskab til anerkendte vindistrikter med små, større eller store smagsprøver. Du vælger og tapper selv din vin i den ønskede mængde og binder dig dermed ikke op til køb af hele flasker.

TAPS Winebar er børnenes svar på slikbutikken. Med et wine card i hånden kan du frit tappe løs af røde, hvide, orange og rosafarvede druer i forskellige prisklasser. Flaskerne opbevares under de bedste forhold til iltning og temperering og indeholder noter fra Middelhavet til oversøiske kontinenter.  

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TAPS WINEBAR MED EARLY BIRD

 

COMBO Street Wine - chik og hyggelig vinbar i København 

Chik vinbar med komplekse, sydlandske noter - unik vinparring med en lille bid mad.Bourgognefarvede vægge, kunst, lysekroner og store panoramavinduer sætter rammerne for Vesterbros hyggelige vinbar. Atmosfæren er lun og matcher en god, moden rødvin. Under COMBOs bløde hvælvinge, spilles autentisk musik over anlægget og over stengulvet balancerer tjeneren med fyldte glas og en let anretning.

Hvad enten du er til blomsteraromaer, bitterhed eller skønne eftersmage af fadnoter, så har COMBO lidt af hvert på menuen. Du finder alt fra rød- og hvidvine til mousserende perler og vine for både begynderen og vinkenderen.

MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COMBO MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sans Souci (@sanssoucidk)

Sans Souci - fransk vinbar med klassisk udvalg

Klassisk dansk og fransk restaurant i historiske lokaler på Frederiksberg.
Restaurant website


På Frederiksberg gemmer sig en ægte klassiker, Sans Souci, der kombinerer det bedste fra Danmark og Frankrig på både glas og tallerken. Selvom lokalerne gennem årene har gennemgået moderniseringer, har ejerne formået at bevare stedets oprindelige DNA - den ægte franske stemning.

Den gamle vinstue-ånd er velbevaret og vinstuen er eftertragtet af mange lokale. Personalet begærer en stor viden for de aromatiske druer. Udvalget er stort, og kun det bedste af det bedste når glasset, som kompletterer menuen og behager smagsløgene.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SANS SOUCI MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Leaven Vinbar (@leavencph)

Leaven - vinbar med elegant temperament

Byens bedste bourgognekort og høj faglighed til at guide dig rundt i druerne.
Restaurant website


Leaven emmer af atmosfære og er én af byens restauranter, der også formår at skabe en hyggelig vinbar i Københvan under samme tag. Leaven er ikke den billigste vinbar, men går ikke på kompromis med kvalitet. Her lokker vinkortet med chilenske, argentinske og sydafrikanske vine foruden vine fra de eftertragtede, franske og italienske vindistrikter.

AOK har tidligere hyldet Leaven for at have 'byens bedste bourgognekort'. En fornem titel for en vinbar i København, indre by, der sælger flasker og siddepladser i en fart.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LEAVEN MED EARLY BIRD

 

Salon 39 - billig vinbar i København

En ægte Frederiksberg klassiker og søster restaurant til Michelin-anbefalede Meille.
Restaurant website


Det mondæne Frederiksberg frister med franske fristelser og et vinkort af høj kvalitet. Mads Rye Magnusson - manden bag de Michelin anbefalede restauranter Mes og Meille, driver succesfuldt flere gourmetrestauranter rundt om i byen. 

Besøg Salon 39 og smag på hans fransk-inspirerede menukort lavet på danske, sæsonråvarer. Menukortet byder både på a la carte retter og en udsøgt 3-retters menu, der har input fra en fortid hos Noma og Geranium.

Her spiser du friskfanget østers og dagens fangst. Kan nyde foie gras og caviar, en blød tatar, saftig steak frites og syndige, franske desserter. 

Sæt dig til bords i indbydende, stemningsfulde rammer med øje for detaljerne. Der er dug på bordene, lysekroner i loftet og en fransk, næsten bistro-inspireret indretning, der både tæller rå og mørke vægge, patinerede læderstole og trægulve.  

Serviceringen er omhyggelig og bag den storslåede salon-bar står bartenderen og shaker farverige og sprudlende cocktails, der kan give et indspark til fyraften, hvis ikke vinkortet trækker. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SALON 39 MED EARLY BIRD

 

Restaurant 1123 - byens hyggeste tapas- og vinbar

Uovertruffen tapasmenu og fyldigt vinkort lige ved Kongens Have.
Restaurant website


Tag på vin- & gastrobar - med det bedste fra sydens Osteria - i Indre By og bliv draget af tapasserveringerne, et hjertevarmt værtskab og et par raffinerede flasker.

Værten tager dig med rundt i de vinøse skatte - er du til de frugtede, tørre eller kraftige druer, måske noget helt fjerde, så er der med garanti en flaske på hylden, der matcher dine ønsker. Du betaler for dét, du drikker, så nyd, at du kan smage en tår, et glas eller måske en hel flaske af yndlingsdråberne eller afprøve flere forskellige vindistrikter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT 1123 MED EARLY BIRD
 

Wining & Dining - hyggelig vinbar og restaurant i ét

Romantiske dyder og klassisk, fransk velsmag til 4 hjerter i Politiken.
Restaurant website


Som navnet antyder, spiller maden og vinen sammen hos Wining & Dining. Her forenes restaurant og vinbar til fulde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Foruden menu og vinkort emmer både rammer og servivceringen af fransk charme og elegance. 

Besøg Gråbrødretorvs hyggelige vinbar og få genopfyldning ad libitum ved køb af vinmenuen - en billig vinbar i København om man vil. Huset byder både vinkendere, kæresteparret og kollegaerne på mad og vin. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD


 

Bobo Food Studio - restaurant med fyldig vinkælder

Tidl. Noma kok bag uprætentiøs gastronomioplevelse i storslåede rammer.
Restaurant website


Fra 60’ernes rå transformerstation til luksushotel og nu Bremerholmens nymoderne og hypede ‘forsamlingshus’ - hotel, The Socialist, der både rummer lounge, bar, restaurant m.m. under ét og samme tag. 

Vinkortet er fyldt med perfekte druer til en aften i baren eller den gastronomiske middag, der kræver sine skål. Fra dybet hentes guld fra vinkælderen. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOBO FOOD STUDIO MED EARLY BIRD

 

Darling Bistro & Bar - hyggelig vinbar og restaurant i ét

Ny nordisk gastronomi med fransk islæt og atmosfæriske rammer med kanal-udsigt.
Restaurant website


Som navnet antyder, spiller maden og vinen sammen hos Wining & Dining. Her forenes restaurant og vinbar til fulde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Foruden menu og vinkort emmer både rammer og servivceringen af fransk charme og elegance. 

Besøg Gråbrødretorvs hyggelige vinbar og få genopfyldning ad libitum ved køb af vinmenuen - en billig vinbar i København om man vil. Huset byder både vinkendere, kæresteparret og kollegaerne på mad og vin. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DARLING BISTRO & BAR MED EARLY BIRD

 


Vinbarer i København

Der findes et utal af vinbarer i København. Vinbaren er altid et godt sted at starte eller slutte en god aften. Hos Københavns mange hyggelige vinbarer som f.eks. R Vinbar eller Ved Stranden 10, finder du et større udvalg af vine på både glas og flaske. Her er der vine som både den store connaisseur kan nyde godt af såvel nybegynderen, der måske foretrækker de lettere vine.

Dertil findes et godt udvalg af billige vinbarer i København og indre by, hvor både årgange og smage stadig er i top. Dogmen med, at billig vin er dårlig vin, er gjort alvorligt til skamme på Vinhanen. Her pumpes vinen direkte fra store tanke ned i glasset, de store mængder vin holder prisen gevaldigt under, hvad en bar ellers tager for et glas vin. De gyldne dråber i Vinhanens tanke er hovedsagligt sydfranske, eksempelvis fra de kendte områder Cote Ventoux og Cote du Rhône.

De bedste vinbarer i byen sørger for et bredt vinkort, der både indeholder oversøiske druer, middelhavsaromaer og hjemmedyrkede, danske sorter. De økologiske naturvine blomstrer op på markedet og kan nydes på forskellige, hyggelige vinbarer i København, f.eks. hos Den Vandrette på Nyhavn.

Et besøg hos Bibendum og Nebbiolo Winebar er altid lig en god aften. Begge vinbarer har personale, der guider dig rundt i aromaerne. Her serveres bl.a. vin på glas, så der er god mulighed for at smage bredt og blive lettere bedugget. Bibendum gør sig specielt i de latinamerikanske vine og som spansk vinbar serveres der også lette tapasanretninger on the side. 
Derimod er det støvlelandsdelikatesser og fadnoter, som du fristes af hos Nebbiolo. 
 
Skal der mere end en hapser og en gang charcuteri til dit glas vin? Måske en middag? Du kan finde inspiration i vores guides over populære køkkener og restauranter til en bestemt anledning: