Opdateret 26.01.2024

Vinbarerne blomstrer op i København og er et godt samlingspunkt for daten eller et møde mellem f.eks. gode kollegaer og venner. Find inspiration til de bedste vinbarer i København og få 1/3 skåret af prisen med Early Bird.

Early Bird guider dig til nogle af de bedste vinbarer i København, hvor du er sikret kvalitet i glasset til fordelagtige priser. 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste vinbarer i København. Se guiden nedenfor og bliv inspireret til de hyggelige og også billige vinbarer i København, hvor du altid får 1/3 skåret af prisen.

Find f.eks. en spansk vinbar i indre by eller gå på jagt efter byen bedste drue med en ven eller kollega.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

TAPS Winebar - én af Københavns bedste vinbarer

Banebrydende vinkoncept - tap selv din vin blandt mere end 80 flasker.
Restaurant website


Nu har du muligheden for både at nyde og smage. Hos TAPS Winebar tapper du selv vinen og får mulighed for at smage husets forskellige vine - mere end 80 flasker for at være mere præcis.

Du binder dig ikke op på at købe et glas, halve eller hele flasker, men registrerer dine tapninger med et udleveret wine-card. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TAPS WINEBAR MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Cava (@elcava.cph)

El Cava - God vinbar

Pikante, perlende flasker, vine og tapasanretninger ved Strandens hyggelige vin- og tapasbar.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Tag plads ved Stranden 16, hos El Cavas brostenbelagte fortovs spise-og hyggelige vinbar. Her ved en af Københavns bedste adresser kan du fristes af mousserende perler, pikante og fyldige vine, charcuterie platte og forskellige tapasanretninger. 

Nyd spansk vin i ro og mag til højbords i vinbaren, der har rustikke og stemningsfulde rammer. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ EL CAVA MED EARLY BIRD

 

COMBO Street Wine - chik og hyggelig vinbar i København 

Chik vinbar med komplekse, sydlandske noter - unik vinparring med en lille bid mad.Bourgognefarvede vægge, kunst, lysekroner og store panoramavinduer sætter rammerne for Vesterbros hyggelige vinbar. Atmosfæren er lun og matcher en god, moden rødvin. Under COMBOs bløde hvælvinge, spilles autentisk musik over anlægget og over stengulvet balancerer tjeneren med fyldte glas og en let anretning.

Hvad enten du er til blomsteraromaer, bitterhed eller skønne eftersmage af fadnoter, så har COMBO lidt af hvert på menuen. Du finder alt fra rød- og hvidvine til mousserende perler og vine for både begynderen og vinkenderen.

MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COMBO MED EARLY BIRD

 

Salon 39 - billig vinbar i København

En af byens første originale cocktailbarer og restaurant med internationale deleretter
Restaurant website


Det mondæne Frederiksberg frister med franske fristelser og et vinkort af høj kvalitet. Salon 39 har både en restaurant og vinbar med egen butik også. Hos Salon 39 er der både plads til vinsmagning, købe et par flasker med hjem eller nyde et glas eller to over husets fransk-inspirerede menukort lavet på danske, sæsonråvarer. 

Hos Salon 39 kan du f.eks. spise friskfanget østers og dagens fangst. Nyde foie gras og caviar, en blød tatar, eller en saftig steak frites. 

Hvis ikke vinkortet trækker, står bartenderen og shaker farverige og sprudlende cocktails, der kan give et indspark efter fyraften.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SALON 39 MED EARLY BIRD

 

Wining & Dining - hyggelig vinbar og restaurant i ét

Romantiske dyder og klassisk, fransk velsmag til 4 hjerter i Politiken.
Restaurant website


Som navnet antyder, spiller maden og vinen sammen hos Wining & Dining. Her forenes restaurant og vinbar til fulde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Foruden menu og vinkort emmer både rammer og servivceringen af fransk charme og elegance. 

Besøg Gråbrødretorvs hyggelige vinbar og få genopfyldning ad libitum ved køb af vinmenuen - en billig vinbar i København om man vil. Huset byder både vinkendere, kæresteparret og kollegaerne på mad og vin. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ WINING & DINING MED EARLY BIRD


 

Bobo Bar - restaurant og bar i ét med fyldig vinkælder

Vibrerende bar- og loungeområde & pikante cocktails hos hypet designhotel.
Restaurant website


Fra 60’ernes rå transformerstation til luksushotel og nu Bremerholmens nymoderne og hypede ‘forsamlingshus’ - hotel, The Socialist, der både rummer lounge, bar, restaurant m.m. under ét og samme tag. 

Vinkortet er fyldt med perfekte druer til en aften i baren eller den gastronomiske middag, der kræver sine skål. Fra dybet hentes guld fra vinkælderen. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOBO FOOD STUDIO MED EARLY BIRD

 

Darling Bistro & Bar - hyggelig vinbar og restaurant i ét

4 stjerner til bistro med nynordisk gastronomi og atmosfæriske rammer med kanaludsigt.
Restaurant website
4 stjerner i Berlingske
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Som navnet antyder, spiller maden og vinen sammen hos Wining & Dining. Her forenes restaurant og vinbar til fulde uden at gå på kompromis med kvaliteten. Foruden menu og vinkort emmer både rammer og servivceringen af fransk charme og elegance. 

Besøg Gråbrødretorvs hyggelige vinbar og få genopfyldning ad libitum ved køb af vinmenuen - en billig vinbar i København om man vil. Huset byder både vinkendere, kæresteparret og kollegaerne på mad og vin. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DARLING BISTRO & BAR MED EARLY BIRD

 


Vinbarer i København

Der findes et utal af vinbarer i København. Vinbaren er altid et godt sted at starte eller slutte en god aften. Hos Københavns mange hyggelige vinbarer som f.eks. R Vinbar eller Ved Stranden 10, finder du et større udvalg af vine på både glas og flaske. Her er der vine som både den store connaisseur kan nyde godt af såvel nybegynderen, der måske foretrækker de lettere vine.

Dertil findes et godt udvalg af billige vinbarer i København og indre by, hvor både årgange og smage stadig er i top. Dogmen med, at billig vin er dårlig vin, er gjort alvorligt til skamme på Vinhanen. Her pumpes vinen direkte fra store tanke ned i glasset, de store mængder vin holder prisen gevaldigt under, hvad en bar ellers tager for et glas vin. De gyldne dråber i Vinhanens tanke er hovedsagligt sydfranske, eksempelvis fra de kendte områder Cote Ventoux og Cote du Rhône.

De bedste vinbarer i byen sørger for et bredt vinkort, der både indeholder oversøiske druer, middelhavsaromaer og hjemmedyrkede, danske sorter. De økologiske naturvine blomstrer op på markedet og kan nydes på forskellige, hyggelige vinbarer i København, f.eks. hos Den Vandrette på Nyhavn.

Et besøg hos Bibendum og Nebbiolo Winebar er altid lig en god aften. Begge vinbarer har personale, der guider dig rundt i aromaerne. Her serveres bl.a. vin på glas, så der er god mulighed for at smage bredt og blive lettere bedugget. Bibendum gør sig specielt i de latinamerikanske vine og som spansk vinbar serveres der også lette tapasanretninger on the side. 
Derimod er det støvlelandsdelikatesser og fadnoter, som du fristes af hos Nebbiolo. 
 
Skal der mere end en hapser og en gang charcuteri til dit glas vin? Måske en middag? Du kan finde inspiration i vores guides over populære køkkener og restauranter til en bestemt anledning: