Testing

Surf Café

Ferie-stemning, lette og sprøde anretninger og maritim hygge ved Marselisborg Havn.

Surf Café

Midtbyen

Ferie-stemning, lette og sprøde anretninger og maritim hygge ved Marselisborg Havn.

Derfor skal du spise her:

  • Sprøde og godt fyldte luksus paninier
  • Udsigt til Marselisborg Havn
  • Afslappet atmosfære
  • Kombiner måltidet med en tur på vandet

Næsten som at være på ferie

Tag plads i cafeens ferie-inspirerede rammer. Her er strand- og havnemiljøet trukket med indenfor. Udover panoramaudsigt til havnen, er baren lavet af tømmer og menuen skrevet på planker og hængt op herover. Siv og planter pryder gulv og vægge, mens surfbrættet ved væggen står klar til nye eventyr.

 

Lette anretninger med økologisk velsmag

Surferparret Michael Allman og Finja Götz, driver Surf caféen og finder både bæredygtighed og økologi for vigtige værdier. Der serveres herligheder til både formiddag og aften, og hos Surf Café er alle velkomne.

Stil sulten med en grillet panini, sprøde fritter og en sød vaffel eller to. Surf Café disker op med lækre, varme paninier fyldt med salat, hjemmelavet pesto, dip og enten laks, serrano eller Vesterhavsost. 

De belgiske vafler laves både som mad- og dessertvafler, og nydes i godt selskab med de økologiske sodavand eller en dugfrisk øl. 

 

Lægger op til en maritim oplevelse

Velplaceret ved Marselisborg Havn byder Surf Café på uformel hygge, en sprød anretning og mulighed for at tage en tur ud i det blå - på vandet vel at mærke. 

Er du en ægte surfer-dude eller vil du afprøve balancen på paddle boardet, der har vundet mange vand-glade danskeres hjerter? Så er der rig mulighed for at kombinere både mad og surf hos Surf Café. 

Book dit bord i dag og bliv inspireret til mere hygge og sjov til vands.