Testing

Slap Af

Nordiske råvarer og franske teknikker i hyggelig atmosfære.

Slap Af

Midtbyen

Nordiske råvarer og franske teknikker i hyggelig atmosfære.

Derfor skal du spise her:

  • ‘En stor anbefaling herfra!’ - Aarhus Update
  • Travellers' Choice 2021 på Tripadvisor
  • Lokale, håndplukkede råvarer

 

Slap af i hyggelige og charmerende omgivelser.

Restaurant Slap Af har i mange år været et favorit mødested for mange aarhusianere. Dette er resultatet af opmærksom og personlig betjening kombineret med smagsfuld gastronomi.

Slap Af ligger i det charmerende Latinerkvarter, og som navnet indikerer, er atmosfæren afslappet og indbyder til hygge. Foruden maden, er baren omdrejningspunktet i restauranten, hvor kompetente, uddannede bartendere langer velsmagende cocktails over disken.

 

En anbefaling fra anmelderen

Aarhus Updates anmelder, Jan L. Pedersen, fortæller at der var smag på drengen (menukortet) og retterne var perfekt tilberedte: "En ting er sikkert, og det er, at maden smagte godt.”

Han sender en anbefaling afsted med ordene: "Stemningen er nede på jorden, og der er en afslappet atmosfære. En stor anbefaling herfra!"

 

Naturens lokale råvarer 

Maden konstitueres af årstidens friske, nordiske råvarer tilberedt med traditionelle franske teknikker, og det visuelle udtryk vækker appetitten med farverige, smukke anretninger.

Anretningerne skal indramme Aarhus' omkringliggende natur, og de ingredienser der kan fremskaffes lokalt, er prioriteret. Eksempelvis plukker Slap Af krydderurter som ramsløg i nærliggende skove, hvor de skyder frem når sæsonen tillader det.