Testing

Lima

Smag på de latinamerikanske specialiteter - sprøde og delevenlige empanadas.

Lima

Midtbyen

Smag på de latinamerikanske specialiteter - sprøde og delevenlige empanadas.

Derfor skal du spise her:

  • Latinamerikanske herligheder som 'indpakket i brød'
  • Økologi og friske råvarer
  • Populær og delevenlig spise

 

Smagsoplevelse pakket ind i brød

Latinerkvarteret er mål for latinamerikansk kultur- og kogekunst, og hos Lima får du både smag og stemning for alle pengene. 

Hos Lima får du traditionelle empanadas - indpakkede brød - som er den direkte oversættelse af ‘empanada’ og Latinamerikas populære dejpakker, som fyldes med f.eks. oksekød, løg og chili eller pulled pork med kartofler og sød chili. 
 

Populære hapsere 

Efter at have forelsket sig og spist sig igennem det farverige kontinent, har en familie hjembragt den latinamerikanske madkultur til danske breddegrader, og deler nu deres passion for sydamerikansk mad med danskerne, ude og hjemme.  

Både dej og fyld præpareres fra bunden af, med lokale, friske råvarer, der også gerne er økologisk mærket. Limas menukort smager af det traditionelle Sydamerika og byder både på vegetar og kødfyldte empanadas.

Et par gæster siger bl.a. på Facebook:

“Super lækre, og gode råvarer, de smager fantastisk”

“De bedste empanadas i Aarhus for ikke at tale om den fantastiske betjening”

 

En delevenlig madoplevelse 

Del et par forskellige empanadas med vennerne i de uformelle, afslappede rammer. Der er knald på farverne og spartansk indrettet i den lille restaurant. Betjeningen er omhyggelig og duften af nybagte empanadas breder sig hurtigt i rummet.