Testing

Karma Sushi Vestergade

"Århus’ Bedste Sushi 2018” i intime rammer på Vestergade.

Karma Sushi Vestergade

Midtbyen

"Århus’ Bedste Sushi 2018” i intime rammer på Vestergade.

Derfor skal du spise her:

  • Bæredygtigt fusionskøkken
  • Gennemført sushioplevelse
  • SMAG AARHUS kårer ‘Bedste Sushi 2018’

 

En oplevelse rigere - Karma Sushis vision

På Vestergade kan du få en intim spiseoplevelse. I modsætning til de store, imponerende lokaler hos Karma Sushi i Frederiksgade, er der i de små lokaler på Vestergade kun plads til 14 spisende gæster.

Her er der kræset og lagt godt håndværk i de kulinariske retter, for at sikre dig en gennemført spiseoplevelse. Dette opnås ved at servere smagsfrisk sushi, der udfordrer hoben af de 'mainstream' sushi steder, der præger det danske gastronomiske landskab. Karma Sushi fremtryller egne smagssammensætninger med franske og nordiske undertoner, som eksempelvis viser sig i råvarervalget der inkluderer sild og jomfruhummer.
 

Folket har talt - byens bedste sushi

Delikate, farvestrålende og detaljerige anretninger er kendetegnet ved Karma Sushi, der eksperimenterer med moderne og bæredygtige konstallationer. Og det gennemførte koncept bifaldes af den aarhusianske befolkning, der erklærede Karma Sushi som Aarhus' Bedste Sushi 2018 i magasinet SMAG AARHUS.
 

Bæredygtig dagsorden

Karma Sushi skaber god karma ved at sætte omtanke for miljøet, hvor man er i tæt dialog med leverandørerne for at sikre de mest miljøskånsomme produkter som muligt.