Testing

TAKE AWAY Karma Sushi

Køb take away-sushi i gourmetklassen - bæredygtigt og moderne fusionskøkken.

TAKE AWAY Karma Sushi

Midtbyen

Køb take away-sushi i gourmetklassen - bæredygtigt og moderne fusionskøkken.

Derfor skal du købe takeaway her:

  • Moderne fusionskøkken laver sushi i gourmetklassen
  • Delikat, kvalitetsmad, hvor bæredygtighed er i fokus
  • Et festfyrværkeri af en picnic-klassiker

 

Take away i gourmetklassen

Bring lækkerierne med dig. Nu kan du købe take away hos Karma Sushi i Frederiksgade. Karma-køkkenet eksperimenterer med kreative menuer fyldt med innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser. Ingredienser som frisk kongekrabbe, tun, kammusling og luksus-råvarer som østers og fois gras er nogle af de gourmetprodukter, som Karma Sushi bruger i deres køkken. 

Karma Sushi udfordrer hoben af den ‘mainstream’ sushi i bybilledet. Her udvælges ingredienser med bæredygtighed og miljøet for øje, og produkterne er altafgørende for den bedste sushi-oplevelse.

Køb kvalitetssushi som take away og del menuen med venner eller familien, hjemme eller på picnic. 
 

Et moderne fusionskøkken, der imponerer

"Et fuldstændigt vanvittigt og overdådigt måltid som sent skal glemmes!” 

Sådan lyder ordene fra Gastromands skribent, der med en appetitvækkende artikel beskriver herlighederne. 

Desuden har Jan L. Pedersen fra Aarhus Update været forbi Karma Sushi på Frederiksgade, dog som spisende gæst i restauranten - men maden fejler bestemt ikke noget: "Et festfyrværkeri med smag."
 

En menu to-go

Take away menuen ‘Roll Premium Selection’ s sushihapsere er fyldt med lækre, frisklavede og smagfulde ruller. Og med hele 32 stk., er der god mulighed for at dele med en ven eller to. Måske kan en gang Cloudy Rainbow med surimi, syltet wasabi og laks, tun og grønt på toppen friste selskabet. Ellers kan Karma Crunch-rullerne med tempurarejer, avocado og chilimayo og karse måske blive favoritten. 

Take away menuen har alt fra flammegrillet topping og sprøde elementer til hjemmelavede vinaigretter af dehydrerede grøntsager, crunch-sirupper og glace.