Early bird
Testing

Á Part

Frankofile smagsnuancer i stemningsfulde rammer hos Dauphines søster-restaurant

Á Part

Midtbyen

Frankofile smagsnuancer i stemningsfulde rammer hos Dauphines søster-restaurant


Konceptuelt univers: Mad og vinbar

Der er noget for alle smagsløg hos Á Part, tidligere Les Trois. Efter en adresseflytning, navneskift og nydefineret koncept har Á Part åbnet dørene for et nyt, spændende mad- og vinunivers.

Den frankofile smagoplevelse er stadig at finde på menukortet samt det brede og solide vinkort.
 

Specialiteterne bifaldes blandt gæsterne

Her er fast menu på tavlen, vine fra primært franske, kendte vindistrikter - i alle prisklasser - og franske specialteter som bl.a. lækre østers, kaviar, oste, hjemmelavede pateer og foie gras på tallerkenen.

"Hyggeligt sted med lækre vine og fantastiske små retter. En super gastropub!"

"... fantastisk mad og formidable vine"

"Dejlig kompetent og smilende, imødekommende personale"
 

Franske håndværksdyder og hygge

Á Part oser af varme og uformel jagt-stue hygge, og selvom der er skruet ned for formaliteterne, er kvaliteten stadig høj i både glasset og på tallerkenen.

Hvor søster- og naborestauranten, Dauphine, serverer helaftens gourmetmiddag med dug på bordene, består anretningerne hos Á Part, som navnet refererer til, af lette, særskilte og udsøgte retter med fokus på franske specialiteter serveret a la tapas-style.