Testing

TAKE AWAY VACA

Køb lækker take away-street food hos anmelderrost mexicaner - 4 hjerter i Politiken.

TAKE AWAY VACA

Midtbyen

Køb lækker take away-street food hos anmelderrost mexicaner - 4 hjerter i Politiken.

Derfor skal du købe takeaway her:

  • Du elsker en god burrito og sydamerikansk fingermad
  • En kulinarisk smagseksplosion
  • Inviter på fiesta lækkerier

 

Mexicansk fingermad to-go

Er du til godt fyldte burritos, sprøde taco chips, fløjsbløde dips og tortilla pandekager med alt godt fra det mexicanske køkken? Så hold fiesta med VACA og nyd menuens fristelser som take away. 

A la bedste street food stil sørger VACA for traditionel, mexicansk fingermad. Menuen her kan spises med fingrene eller for de øvede - med kniv og gaffel. 

Menuen har masser af snask, friske ingredienser og dikteres af de danske sæsonråvarer med fokus på det mexicanske køkkens smagskonstellationer.

 

Hop med på VACA-bølgen

Den mexicanske madkultur bringer varme krydderier, kulør og lækker street-food til de danske breddegrader. Hop med på taco-bølgen og inviter vennerne til taco-tirsdag, onsdag eller en anden dag hjemme hos dig.

Politikens madanmelder, Birgitte Kjær, gav 4 hjerter for sit kulinariske møde med Sydamerika og VACAs saftige tacos i København. Nu bringer VACA også de populære burritos og taco-kit til Aarhus.


Taco take away

Glade, kulørte farver og intense smage er lig VACA. Hent din menu to-go hos VACA i Frederiksgade og hold din egen mexicanske fiesta fest med vennerne eller familien hjemme.