Testing

Tins Vietnamese Food

Uformel østasiatisk perle med lækkert, friskt vietnamesisk køkken.

Tins Vietnamese Food

Aarhus

Uformel østasiatisk perle med lækkert, friskt vietnamesisk køkken.

Derfor skal du spise her:

  • Vietnamesisk køkken
  • Uformel østasiatisk perle
  • Gode gæsteanmeldelser

 

Tag på vietnamesisk madrejse

Få en kulinarisk madrejse med TINS vietnamesiske køkken. Med inspiration fra Sydvietnam, finder du både sprøde elementer, simreretter, fisk, kød og masser af grønt på menuen. Det vietnamesiske køkken er rigt på historie. Betragtes som et af verdens sundeste køkkener. Er friskt, farverigt og mildt i smagen med enkelte, stærke smagskick. 

Få del i det traditionelle vietnamesiske køkken og spis retter som pho bò - oksekødssuppe med nudler, urter og kød eller en gang pho xào - stegte risnudler med grøntsager og forskellige svampe, med protein som tofu, rejer eller oksekød.

 

Flotte gæsteanmeldelser

Århus Stiftstidende har omtalt TINS Food for at have et veltillavet, vietnamesisk spisekort. Dertil beskrev anmelderen restauranten som værende en lille østasiatisk perle. 

På Google siger gæster:

"Deres supper er rigtig gode!"

“Alle retterne var yderst smagfulde og drinksene ligeså.”

“God mad. Er vild med deres forretter. Dertil en fantastisk imødekommende betjening.”

 

Uformel asiatisk oase

TINS Food byder på godt og smilende værtskab. Restauranten er uformel i sin indretning, men har hints af Asien. Papirslamper hænger ned fra loftet og familiefotografier hænger på væggene. Asiatisk brugskunst og vinflasker fylder ud på reoler og hylder rundt om i restauranten.